Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szegeny lanykent, gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeny lanykent, gazdag csaladbol szarmazo fiu tetszik. Lehetetlen hogy ismerkedjunk?

Figyelt kérdés

Az apja vallalkozo, a fiu velem egyidos 22 eves. Jeep autoja van, aranyak, a legdragabb ruhak, gyonyoru elokelo hazuk, igazi gazdag csaladbol valo.

En nem, nekem semmim nincs azok kozul emiket az elobb leirtam.

Nem tudom erdemes e vele igy elkezdeni ismerkedni, vagy verjem ki ezt az egeszet a fejembol. De nagyon megtetszett sajnos.

Egyebkent az apja is normalisnak tunik, nem olyannak aki lenezi azt akinek kevesebb van mint neki. A fiu szokott adomanyozni is raszoruloknak karacsonykor, ez is nagyon szimpatikus nekem, nem tunik olyannak aki lenezi a szegenyeket.

Szerintetek probaljak meg ismerkedni vele? Vagy lehetetlen a gazdag-szegeny problema miatt? Problema ez egyaltalan?

2022. nov. 29. 21:52
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
10. Tetszunk egymasnak, beszelgetunk , mar talalkoztunk is. De nem tudom be menjek e ebbe az ismerkedesbe
2022. nov. 29. 22:09
 12/33 A kérdező kommentje:
Bele menjek e*
2022. nov. 29. 22:09
 13/33 anonim ***** válasza:
26%
és gondolod nincs neki már nője? fiatal, gazdag...
2022. nov. 29. 22:12
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, a gondolkodásod ott hibádzik, hogy abszolút morális dichotómiában gondolkozol erről a kérdésről.

tehát vagy jószívű, és összejön veled, vagy felszínes, és akkor nem.

ez egy elég infantilis, naiv látásmódot tükröz!

ez sokkal komplexebb dolog!

a szegény versus gazdag kategória sosem csak a pénzről szól, hanem értékpreferenciáról, életstílusról, életminőségről, kultúráról ( a szegénységnek és gazdaságnak is megvan a maga kultúrája antropológiai értelemben), és főleg nemcsak kettőtökről szól, hanem ennek a 2 családnak a jövőbeli viszonyulásáról is.

nem gondolom, h. felszínes lenne, ha nem akar tőled semmit.

simán lehet, h. nem szeret beléd, és ezernyi dolog van még, amiért egyik ember a másik ember mellett dönt.

kicsit próbálj meg ennél érettebben és tágabb perspektívát alkalmazva ránézni erre a témára!

2022. nov. 29. 22:19
 15/33 anonim ***** válasza:

Hát nézd, egy esélyt megérdemel a dolog. Ha komoly lesz, és tényleg szeretni fogjátok egymást, nem lesz megoldhatatlan gond ez sem.

Nálunk nem pont ez a felállás, de nagyon különböző a családi hátterünk. Egy rövid beszélgetésünk volt róla a kapcsolat elején, megbeszéltük, hogy minket ez nem zavar. Nem zavar azóta sem. Mióta összeköltöztünk, gyerekünk lett, azóta meg nem számít már semmit. Külön család, külön szokások, fontossági sorrend, pénztárca, minden.

Szóval ha úgy látod, nyit feléd, emiatt szerintem ne utasítsd el. Lehet, hogy királyfinak tűnik, de bizonyára ő is emberből van. Problémákkal, amik iránt talán neked kellene toleránsnak lenni. Kezeld úgy, mint bárki mást.

2022. nov. 29. 22:20
 16/33 anonim ***** válasza:

Legalább ezzel megfogott!

Nincs ebben semmi különös, sok nő nem jönne össze szegény férfival!

Sok sikert!

2022. nov. 29. 22:26
 17/33 anonim ***** válasza:
73%

16.vagyok

Egyébként fordított esetben lenne "boszorkányüldözés" ha a férfi csóró és rá mer nézni gazdagék lányára!

2022. nov. 29. 22:30
 18/33 anonim ***** válasza:
33%

17.

Az nem elfogadott társadalmilag - fogadd el.

2022. nov. 29. 22:32
 19/33 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem egy nőnél miért nem számít?

Miért nem látják a kettősmércét?

2022. nov. 29. 22:34
 20/33 anonim ***** válasza:
Egy nő miért nem számít ebben az esetben haszonlesőnek?
2022. nov. 29. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!