Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen csaj milyen lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen csaj milyen lehet a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az életben eléggé feltűntősködő, szereti magára hívni a figyelmet instagramon van egy csomó képe, fürdőruhás, popómutogatós (szép lány amúgy). Kb minden hétvégén bulikázik, szereti a társaságot, beszédes lány.

Az ilyen lányok milyenek lehetnek a párkapcsolatban, hogy viselkedhetnek?

2022. nov. 29. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

dugnád, mi?

miközben vhol lenézed őt, azért vágysz rá.

2022. nov. 29. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Bulikázik, te nő lehetsz. Irigy vagy rá!
2022. nov. 29. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a kedvenceim. Pl. nézzétek meg, kiraknak egy képet instára mondjuk 22 évesen a párjával. Majd szakítanak, a képet törli. Eltelik 2 év, 24 évesen megint az aktuális párjával egy kép. Szakítás, törlés. És így tovább, 30 évesen épp nincs senkije, és ha visszanézed az egész instáját... soha nem is volt. :D Tehát csak a szépet őrizni, ezért hazug az insta, mert törlöd az exes képet, így úgy tűnik, mintha te valami szűzies múzsa lennél 30-on túl, és az igazira vágysz... ha meg elválik, az esküvői képek közül csak a közöset törli, és mikor ő van menyasszonyruhában, az maradhat? :D:DDDDDDDDD
2022. nov. 29. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

3

És mégis mi a fsznak kéne az Instának valid életrajznak lennie?

2022. nov. 29. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
3-as. Én aztán nem vagyok se insta modell, 30 éves is elmúltam. Férjem, gyermekem van, de se egyik közösségi platformon sincsenek fent az exekkel közös fotók. Letöröltem, mert nem akarom sehol se látni. Hála istennek a férjemnek sincsenek fent a facebookon csini babákkal pózolós fotói. Ha megnézed az instaprofilomat vagy a facebookomat akkor neked az jönne le - ezek szerint -, hogy a férjem előtt nem is volt életem, pedig de. 😄
2022. nov. 29. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

A lányokat el tudja vinni a közösségi kultúra az önkép megerősítés miatt, még az ilyen lányok is tudnak változtatni jó irányba.

Bár én olyannal kezdek, aki már a jelleme alapjában is távol áll ezektől a viselkedési formáktól és szokásoktól, amit leírtál.

Az én feltételezéseim szerint, sztereotípiákat nézve és következtetéseket levonva ezt gondolnám tudatalatt:

- Mivel mindig a fiúk közelében volt, mindig van esélye fiút váltani, ezért konstans lebeg a fejében hogy mikor léphet le

- Gyakran volt kapcsolata, és amikor komoly konfliktus volt a kapcsolatában akkor inkább elment minthogy megoldja, ezért érzelmileg nem fejlődött, hisz nem nézett szembe a problémával

- Érzelmileg az idő elteltével egyre nehezebben kötődik, mert a férfiakban csalódott, főleg, ha népszerű fiúkat választott, akik nem sokra értékelték, mert nekik is volt más opciójuk mindig, és az ösztönökön nem uralkodtak. Ettől még változhat a lányban egy elhatározás, hogy ráébred a hibáira, és megtanul újra bízni.

- Az önképe instabil, a szociális médiából nyeri, tehát ha kitörlöd őt onnan, akkor rosszul lesz, nem tudja természetes erejéből nyerni az erős önképét, függ mások véleményétől, ezért érzelmileg is ingatag

- Nem tudja milyen a valódi kapcsolat, kapcsolódás, hiszen figyelemért eladja magát, ami tudatalatt azt jelenti, a teste miatt értékes, ha pedig öreg lesz, emiatt értéktelennek érzi majd magát, mert a teste már "nem lesz értékes"

- Nincs a kapcsolatának szentsége, mert mindenkinek oda adja magát virtuálisan, tehát amit veled megoszt azt te is megtalálhatod máshol, tehát "tömegáru"

2022. nov. 30. 02:10
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Kapcsolatban egy akaratos, önző, hisztis p_csa, ezt innen megmondom. Azt is, hogy biztos nagyon hűséges, megbízható típus lehet, azért vannak kint a pucsítós képei ország-világ előtt, és azért bulikázik minden hétvégén, ahol nyilván mindig más pasi szájában köt ki. Basic fiatal pi_csa, majd valamelyik egyéjszakás kalandból terhes lesz és mehetnek instára a pocakos fotók, azok hozzák a legtöbb lájkot!
2022. nov. 30. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!