Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal, 1 év után, ha elmondaná, hogy lényegében egy előre megírt forgatókönyv alapján jött veled össze?
Miből szűrnéd le, hogy tervszerűen zajlik az egész?
#21: onnan, hogy én folyamatosan figyelem a belső történéseimet => elsősorban befelé figyelek, mert szeretnék egyre tudatosabbá válni az emberek többségével ellentétben, akik tökéletesen beérik azzal, hogy robotpilóta üzemmódban élik az életüket. Így aztán, mivel ennek köszönhetően már eddig is rengeteget tanultam, bármilyen meglepő, a többi ember mozgatórugóival sokszor hamarabb tisztában vagyok, mint ők maguk. Mivel őket ez nem érdekli, engem meg igen (mármint az, hogy az elme tudatalatti részének működése hogyan hat a tudatos rész működésére).
Másrészt viszont nekem külső tekintetében annyira specifikus az ízlésem, hogy Magyarországon azt a férfiaknak nemhogy néhány százaléka, hanem néhány (szigorúan egy tizedesjegyes) EZRELÉKE képes megugorni. Tehát eleve nagyobb a valószínűsége annak, hogy a "nagy terv" kiagyalója ezen a szűrőn át sem menne, semmint hogy egyáltalán eljutna a dolog az úgynevezett udvarlási szakaszba.
Köszi választ, bár nem tűnsz túl szimpatikus embernek.
Nyilván mindenkinek megvan a maga útja, és ebbe én nem is szeretnék beleavatkozni.
Mivel valószínűleg nem fog jönni több válasz, ezért összegezzünk.
A #20-as válaszoló abból fakadóan, amiket ide írogatott, meg a privát leveles hozzáállásából, - miszerint elutasította a kérdéseimre való feleletet, hogy segítsen, - a szubjektív véleményem szerint, bár lehet tévedek, de nem valószínű, hogy egy jól összerakott tervet leleplezne. Mivel nekem úgy tűnik, túl sokat képzel magáról (bocsánat, de így gondolom).
Úgy vélem, hogy egy szerényebb nő nagyobb valószínűséggel jönne rá a tervre, ha már leleplezésről van szó.
#17 és #19-es válaszoló hozzáállása nagyon tetszik, hogy nem nézik le az ilyen tervezést. A tervezés nem feltétlenül azért történik, mert rosszat akar a férfi, hanem azért is történhet, mert a felügyelete alatt akarja tartani az eseményeket, hogy azok jól alakuljanak. Egy jó játékosnak viszont talán a spontán, nem várt eseményekre is fel kell készülnie, tehát azt is számításba veheti, hogy nem várt események következnek be. Szerintem 100-szor inkább egy olyan ember, aki végigsakkozza a jövőt, mint az, aki azt sem tudja mit akar, és bizonytalan.
#8-as: lehet abban valami, hogy a nők is terveznek a szerelmi ügyekben. Végső soron ugyanis a tervezgetés nem feltétlenül férfi tulajdonság. Persze kérdés, hogy ha egy nő tervez, akkor részletesen tervez-e, vagy csak vázlatszerűen? Mintha a spontaneitás jobban bejönne nekik.
Akiket nem említettem, azoknak is köszönöm a választ, akkor is, ha esetleg nem értek vele egyet. Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!