Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigany fiu - magyar lany hazassag?
Eselyek?
Valakinek tapasztalat? :))
19/N
#20 az nem magyarosított, sokkal inkább félvér! Akikből sokan inkább tagadják a cigány származást az előítéletek miatt. Amit valahol meg is lehet érteni...
A félvér pedig pl a fenti kérdésből "jött össze". Vajon volt értelme? Hmm... Véleményem szerint nem!
"Azért azt érdemes átgondolni, hogy egy ilyen házasságban azért eléggé megvannak a szerepkörök, a nő dolga a háztartás, gyereknevelés, teljesen máshogy élnek, de ha ez neked jó, akkor oké, csak ugye annyira más a kultúra, hogy ezt elég nehéz egy fehér nőnek beillesztenie az életébe."
Ez az egyetlen normalis valasz.
Es tudom mirol beszelek. En is 19 voltam mikor ferjhez mentem (ciganyhoz, en magyar vagyok).
Rossz helyen kerdeztel, itt mindenki el van ajulva h jaj ilyen fiatalon hazasodni, meg lakas, meg penz meg stb, fogalmuk sincs arrol hogy a ciganyoknal ez nagyon nem igy megy (es nyilvan neked hozzajuk kell alkalmazkodni, ezzel mar most jobb ha tisztaban vagy). Majd odakoltozol anyoshoz, nem kell egybol kulon hazon torni a fejed. Ott meg jobban ervenyes h alkalmazkodnod kell. Nekem is kellett. En birtam, sot szerettem ezt az eletet. Vegul nem sikerult a hazassagunk (nem magyar-cigany ellentetek miatt, mas okbol), de a volt anyosom, sogoraim azota emlegetnek hogy meg egy ilyen menyecske nem volt a csaladban mint en.
Gondold meg, ehhez kell egy beallitottsag, ha feminista vagy meg modern gondolkodasu akkor felejtsd el, ha tudsz ugy elni, ugy gondolkozni mint egy ciganylany akkor siman jo lehet.
Házasodj össze nyugodtan cigány férfival (engem nem fog zavarni) max, ha nem azt csinálod/nem értesz vele egyet valamiben, legrosszabb esetben egy kiadós verést kapsz…. Láttam már jó pár ilyen házasságot. Olyat is láttam, hogy a 150cm nőt a 160cm férje a kicsi gyerekük előtt (3 éves lehetett talán) verte elég rendesen, 2 dolog miatt mertem közbe avatkozni!! A “kis család” és a rokonság nem volt a közelbe, illetve 60km arrébb laktam.
Mondom nyugodtan házasodj össze vele, engem nem érdekel, csak nehogy utána majd megbánd. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!