Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Átok vagy áldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átok vagy áldás?

Figyelt kérdés
A barátnőm meddő. Több nőgyógyásznál voltunk, semmi sem segített. 2 éve folyamatosan próbálkozunk de semmi. Az előző barátaitól sem esett teherbe. A haverok azt mondják, hogy baromi szerencsés vagyok. De mi van akkor ha később gyereket akarunk? Nem tudom elképzelni az életemet gyerek nélkül. 25/F
2022. nov. 23. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Adoptáltok pl.
2022. nov. 23. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Aki akar gyereket, annak átok, aki meg nem, annak áldás.
2022. nov. 23. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És saját gyerekhez ragaszkodsz, vagy a lényeg, hogy neveljetek gyereket? Tehát örökbefogadásban is kiegyeznél?
2022. nov. 23. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Ez a "semmi sem segített" kicsit tág fogalom. Nyilván a meddőségének van valami oka. Ez az ok vagy kezelhető, vagy nem. Ha nem, inszeminációval vagy lehet gyereketek, vagy nem. Ha nem, akkor lombikkal vagy lehet gyereketek, vagy nem. Ha nem, akkor vagy örökbe fogadhattok, vagy nem. Természetesen minden pontnál, közösen kell eldöntenetek, hogy megpróbálnátok-e vagy nem, a további kimenetel is attól függ.

Ha 2 éve folyamatosan próbálkoztok, akkor nektek nyilván átok, mivel ezek szerint gyereket akartok. Így nem is érthető számomra a "mi van akkor, ha KÉSŐBB gyereket akarunk" rész. Most akkor nem akartok? Akkor minek próbálkoztok?

2022. nov. 23. 21:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Én akarok gyereket, akár adoptáltat is. A párom az akit nem zavar, hogy nem jön össze. Nem akar anya lenni még. Ezért írtam, ha meggondolja magát és közösen szeretne egy gyereket, akkor a hagyományos úton nem fog összejönni.
2022. nov. 24. 01:21
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

Bocs, de ebbe a kapcsolatba egyelőre nem is való gyerek. Ezek szerint úgy kezdtetek el próbálkozni 2 éve, hogy a nő nem is akart gyereket. Semmi biztosíték nincs arra, hogy később meggondolja magát, te pedig már most is akarsz. Én simán el tudom képzelni azt is, hogy semmi baja, csak titokban gyógyszert szed, mert NEM AKAR gyereket. Azt se fejtetted ki, hogy pontosan mit próbáltatok, ami nem segített, mert önmagában az, hogy elment nőgyógyászhoz, az nem jelent semmit.

2022. nov. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!