Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert hiszik itt a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszik itt a férfiak hogy a nőknél lesz esélyük?

Figyelt kérdés

Vagy elkezdek velük beszélgetni? Esetleg komolyabb is kialakul?

Miközben tisztában van szerintem itt sok nő/ lány azzal hogy ezek a fiuk itt kb minden válaszolóra ráirkálnak :D

Egy fiúval beszélgettem itt már talit beszéltük, tetszett is, erre felszívódott.

Köszi de nekem ebből többet ne!

2022. nov. 23. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

"Miközben tisztában van szerintem itt sok nő/ lány azzal hogy ezek a fiuk itt kb minden válaszolóra ráirkálnak"

Főleg onnan tudni, amikor 4 különböző válaszomra megérkezik ugyanaz a sablonszöveg.

2022. nov. 23. 18:52
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Alsó hangon 3 nőt tudok, aki felszívódott innen.
2022. nov. 23. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván nem jött be neki a külsőd!
2022. nov. 23. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor ne írja azt, hogy helyes vagyok, majd utána még folytassa az üzenetváltást még 1-2 üzenet erejéig, majd mintha Kukutyinban laknak wifi nélkül, eltűnik és viszlát köszönés nélkül.

Érdekes módon akinek nem jött be a külsőm, meg tudták írni, és lezártuk.

2022. nov. 23. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:

3.vagyok

a kérdezőnek írtam a választ!

2022. nov. 23. 19:10
 6/11 Noren1989 ***** válasza:
39%

Mert van, Kérdező.

Én speciel 3pàrkapcsolatot talàltam itt, meg egy valag pajtit,dugópajtit...

2022. nov. 23. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Kicsit öngól, hogy a kérdésedben nem érted, miért gondolják a férfiak, hogy itt lehet valakinél esélyük, majd leírod, hogy nálad tulajdonképpen egyszer már bejött ez a taktika.
2022. nov. 23. 20:06
 8/11 A kérdező kommentje:

3. Miután képcseréztünk még több napon át beszéltünk teljesen normális volt

Aztán napokkal később már keveset írt kérdeztem miért azt mondta sokat dolgozik

Aztán meg eltűnt.

De gondolom bejött neki más pina mivel az itteni pasik tuti beszélnek egyszerre 10 el is :D

De amúgy ez az egy próbálkozásom volt azt mondtam soha többet

Nem is válaszolok senkinek.

Felesleges :D

Csak azt nem értem ilyen alapon sok pasi mit vár itt? Mert mindig kapom a sok privátot, de törlöm is..

2022. nov. 23. 20:43
 9/11 Noren1989 ***** válasza:
42%
De sértett vagy,Gyöngyöm.
2022. nov. 23. 20:44
 10/11 A kérdező kommentje:

7. Alapjáraton a nők körében értem a kérdést, nem csak magamra gondolok.

Egyszer bejött persze, kell is ez a pofon az olyan nőknek mint én akik naívan azt hiszik találnak itt értelmes pasit.

De mivel 1 után rájöttem hogy ez felejtős de azóta is csomó privátot kapok, nem értem a pasikat.

Meg volt aki rámirt előadta hogy ő milyen komoly kapcsolatot keres, nem is válaszoltam

Másnap írtam egy választ valahova, ugyan az a felhasználó megint rámirt valami felszedős dumával

Ennyit a komoly kapcsolatról :D

Amúgy nyugi nem esek kétségbe 1.5 hónapja vagyok szingli, nem itt akarom megtalálni az igazit amúgy is esélytelen itt :D

2022. nov. 23. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!