Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több év után rájöttem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több év után rájöttem, hogy a korábbi exemet szeretném visszaszerezni. Sajnos van most valakije. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2022. nov. 23. 14:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%

Ha szingli lenne, akkor se lenne biztos, hogy újra összejönne veled.

Valami oka volt, hogy szakítottatok, ergo nem működött a kapcsolat.

Plusz most már kapcsolatban van. Ha tényleg szereted, akkor inkább örülj a boldogságának, és reménykedj hogy jól elvannak a párjával.

A múltat meg engedd el.

2022. nov. 23. 15:25
 12/22 anonim ***** válasza:
30%

10.

Az igen! Kicsit sem primitív gondolatmenet.

2022. nov. 23. 15:26
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
Hát igen, ha szereted és nem csak birtokolni meg használni akarod, akkor reménykedsz, hogy most boldogabb, mint veled volt.
2022. nov. 23. 15:27
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem én jobb vagyok mint akivel most van
2022. nov. 23. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

#14 Szerinted. Szuper.

Itt az a lényeg, hogy a lány hogy érez. Nem is kell feltétlenül jobbnak lennie (elég relatív és tág fogalom), az a fő hogy boldog legyen vele.

Neked már megvolt az esélyed. Nem tudom, hogy mi történt, és ki és hogyan szakított, de az a kapcsolat nem működött.

2022. nov. 23. 15:57
 16/22 anonim ***** válasza:
39%
10. ...hiszen férfiak. Mivel péniszük van odalent, ebből fakadóan a dolgok megbecsülésének a képessége is hiányzik belőlük. Így van, ugye? A dolgok nem megbecsülésére való HAJLAMOSSÁG egyébként egy emberi tulajdonság. Eszerint a nők nem emberként működnének?
2022. nov. 23. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Mint ha a nok nem nagyobb aranyban szakitananak ...
2022. nov. 23. 16:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

14. Szerinted. Ezek szerint az egódat bántja, nem pedig a szívedet. Na itt a gond, lehet szebb vagy, de az bőven nem minden.

Hagyd békén őket.

2022. nov. 23. 16:27
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Vitazhatunk, es meggyozhetjuk egymast, de a feminacik takarodhatnanak a megmodoember szerepukkel, amit kepviselnek. A nok a legaljasabb mocsokka tudnak valni, legalizal a mas “hibajaval” a cselekedetuket. Emberileg a legmelyebb szarra tudnak lecsuszni, szoval (es nem kerek elnezest az elottem iro “holgyektol”). Ha Te viszont szereted ezt az embert; es velejedben erzed, hogy fontos, nem tudsz nelkule elni.. akkor szedd ossze magad es a komfortzonadbol kilepve is keresd meg kulturalt uton. Aztan varj. Meg negy-ot kuras hara van, mire visszater.
2022. nov. 29. 22:24
 20/22 anonim ***** válasza:
34%
Amiért vége lett azt orvosold és ne hagyd annyiban, ha esetleg van esély arra, hogy még ő is szeret.
2022. dec. 5. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!