Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pincér-vendég szerelem, ő fél, hogyha kitudódik a munkahelyén, bajba kerülhet. Ez tényleg ekkora baj?
Nem régóta vagyunk együtt, de az ő munkahelyéről van az ismertség, elég régóta odajárok elég gyakran (csak eddig mással voltam együtt). Fél, ha kitudódik, hogy összejöttünk, bajba kerülhet.
Nem menjek oda többet, nehogy gond legyen? Eddig senki sem tudja elvileg, de csak idő kérdése ez gondolom, mert egyszer minden kiderül. Nagyon szeretem és nem szeretnék neki semmiképp sem rosszat...
Dolgoztam az éjszakában. Ott, a férfi dolgozóknak volt tilos csajozni.
Ha kiderült repültél.
😂 Ez mekkora hülyeség!
A férjem szakács, miért ne mehetnék oda ebédelni?
Az nagyobb gáz lenne, ha a szomszédos konkurenciához mennék...
Szerintem ez akkor gáz, ha a pincér elkezd nyomulni egy idegen vendégre. Egyrészt eltereli a figyelmét, másrészt a vendég kellemetlenül érezheti magát, és többet nem megy oda, extrém esetben (ha az ott dolgozó durván nyomul) rendőrségi ügy is lehet belőle - utóbbi eset ritka, de nyilván senki nem akarja kockáztatni.
De ha eleve együtt vagytok, és nem ott "szed fel" téged, akkor nem hiszem hogy baj lenne. Nyilván ne tartsd fel, és ő se turbékoljon veled, de ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!