Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos a sértődöttségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a sértődöttségem?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy fiatal munkatársa. Párom 40+os, a csaj 20-25 közötti. Felhívja az éjszaka közepén, beszélgetnek. Eddig semmi intim dolog nem volt, állítólag csak munkatársi viszony.

Na én hétvégén hazamentem szüleimhez vidékre, addig a drágám felhívta a nőt és szépen berugtak. Oké ott volt a nőnek a pasija is, de miért nem akkor jöttek mikor én is otthon vagyok?

Ha nincs köztük semmi miért nem vállaja. Most vasárnap óta nem beszélünk, és ő jogtalannak érzi a sértődöttségemet, mert nem volt semmi...

Én meg hiszem ha akarom...

2022. nov. 22. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Miután a lány párja is ott volt, én nem gondolnék rosszra. De ez hogy éjszaka felhívja, nekem fura.. Nem mondom hogy gyanús, de az ember általában nem tart megbeszélést munkaügyiben az éjszaka közepén, telefonon keresztül.
2022. nov. 22. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi bizonyítja hogy ott volt a pasija?

Szerintem miután csak ugy éjszaka is telefonálgatnak esélyes hogy felkeltették egymás érdeklődését csak még senki nem lépett semmit. Vagy ki tudja. Én sem tudnék bízni benne.

2022. nov. 22. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
A sertodottseged jogtalan. Ott volt a pasija.
2022. nov. 22. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

:)

Nyugi, lesz koztuk valami(ha meg nincs, ilyenek a pasik.

2022. nov. 22. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Hát lehet 3asban űzték lol.
2022. nov. 22. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Felhívja az éjszaka közepén, beszélgetnek."

És miről? Mi olyan fontos, hogy egy munkatárssal az éjszaka közepén telefonálni kelljen?

Vajon akkor is jogtalannak érezné a sértődöttséget, ha te csinálnád ugyanezeket?

"Oké ott volt a nőnek a pasija is"

Igen, és ezt ki látta?

2022. nov. 22. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem volt a csajjal semmiféle pasi és már történt is egy-két dolog közte, meg a barátod között...

Ordítanak a jelek, hogy vedd észre őket.

2022. nov. 22. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
A sok vészmadár itt …:D
2022. nov. 23. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!