Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a sértődöttségem?
Páromnak van egy fiatal munkatársa. Párom 40+os, a csaj 20-25 közötti. Felhívja az éjszaka közepén, beszélgetnek. Eddig semmi intim dolog nem volt, állítólag csak munkatársi viszony.
Na én hétvégén hazamentem szüleimhez vidékre, addig a drágám felhívta a nőt és szépen berugtak. Oké ott volt a nőnek a pasija is, de miért nem akkor jöttek mikor én is otthon vagyok?
Ha nincs köztük semmi miért nem vállaja. Most vasárnap óta nem beszélünk, és ő jogtalannak érzi a sértődöttségemet, mert nem volt semmi...
Én meg hiszem ha akarom...
Mi bizonyítja hogy ott volt a pasija?
Szerintem miután csak ugy éjszaka is telefonálgatnak esélyes hogy felkeltették egymás érdeklődését csak még senki nem lépett semmit. Vagy ki tudja. Én sem tudnék bízni benne.
:)
Nyugi, lesz koztuk valami(ha meg nincs, ilyenek a pasik.
"Felhívja az éjszaka közepén, beszélgetnek."
És miről? Mi olyan fontos, hogy egy munkatárssal az éjszaka közepén telefonálni kelljen?
Vajon akkor is jogtalannak érezné a sértődöttséget, ha te csinálnád ugyanezeket?
"Oké ott volt a nőnek a pasija is"
Igen, és ezt ki látta?
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem volt a csajjal semmiféle pasi és már történt is egy-két dolog közte, meg a barátod között...
Ordítanak a jelek, hogy vedd észre őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!