Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rajtam van a szerelmi rontás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam van a szerelmi rontás?

Figyelt kérdés
20 évesen volt az első barátom, és nem akarom részletezni de elég csúnyán ért véget(megcsalt, meglopott stb.) Azóta kizárólag idiótákat fogtam ki, már egy éve nincs senkim, de ha néha megtetszik valaki, az biztos hogy foglalt vagy 300 km-re lakik, vagy külföldön dolgozik. Egyszerűen nem találok 24 évesen magamnak egy normális fiút. Illetve szószerint vonzom a bolondokat. Ezért gondolom hogy rajtam van a szerelmi rontás.

2022. nov. 21. 21:07
1 2
 1/11 Ghgj ***** válasza:
72%
Szerintem simán a fejedben élsz. Nem vagyok pszichológus, hogy megoldjam ezt neked, de keresned kellene egyet.
2022. nov. 21. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Nincsenek normalisak, max elsore tunnek annak,de aztan ugyis kiderul.
2022. nov. 21. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy rontás. Sem kötés. Sem semmi ilyen ezoterikus baromság. Egész egyszerűen olyanokat fogsz ki akik nem passzolnak hozzád. Pl mik lennének az igényeid?
2022. nov. 21. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Tényleg nincsenek normalisak szerintem sem.
2022. nov. 21. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Kicsit túl van játszva ez a dolog...

Értékeld reálisan az életed, és ha körbenézel és nem csak magaddal foglalkozol, akkor látni fogod, nem csak te vagy ebben a helyzetben... Csak ugye ahhoz másokkal is kellene foglalkozni...

Fontos a saját szerelmed ügye, de mások is léteznek a világon

2022. nov. 22. 07:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Olyan embereket vonzol amilyen szinten te vagy. Amig azt mondod, hogy te csak bolondokat vonzol addig azokat is fogod. Tedd rendbe a te fejed!
2022. nov. 22. 08:44
 7/11 A kérdező kommentje:
5-ös mit foglalkozzak én másokkal? Ezt nem rosszindulatból mondom, de ez a baj a magyarokkal, mindig mással vannak elfoglalva, nem a saját életükkel. 6-os, nem vagyok bolond, mert a szerelmi életemet leszámítva minden jól megy az életemben. Igazából az van, hogy én tök jól megvagyok egyedül, úgy elvagyok magamnak mint a befőtt, egy évig nem is tetszett senki, csak most sajnos beleboldultam egy fiúba, akibe pont nem kellett volna, és ezért gondolom azt hogy rajtam van valami rontás, meg igazából nekem nincs szükségem senkire, csak hát jött ez a fiú az életembe, akinek nem kellett volna és teljesen kiakaszt.
2022. nov. 22. 09:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy kétszer írtam le hogy nem kellett volna, még nagyon korán van nekem😅
2022. nov. 22. 09:08
 9/11 anonim ***** válasza:
7%

9-kor korán? Akkor nem csak a szerelmi életed problémás, hanem a bioritmusod is...

"magyarok"???? Te milyen állampolgár vagy?

és ha ennyire túldramatizálod a helyzeted, akkor nem árt körbenézni magad körül, hogy mégis mások is ugyanilyen jellegű helyzetet hogy értékelik... Nyilván, ha ennyire extrémen értékeled, akkor biztos van ebben tapasztalatod, másképp miért mondanád...

Az pedig, hogy más életébe beleavatkozik valaki, foglalkozik vele és észreveszi, mind különböző dolog... nem kell ennyire egoistának lenni, mert a végén még...

Az is lehet, hogy annyira tökéletes az életed, hogy ezzel tanít a sors, hogy az embereknek bizony vannak gondjai, ezzel maradsz a földön, hogy érezz, hogy maradj ember...

2022. nov. 22. 11:24
 10/11 anonim válasza:
Egy ember, (mindegy férfi vagy nő)..egy ember olyan "társat" választ magának mint amilyen tudat alatt ő amilyen, ami benne van..amilyen te vagy belülről..tehát ha látsz egy gyönyörű nőt de mindig "nem hozzá való, vagy senkikel" rakja össze magát, pedig foghatna egy rendes csávót is akinek van megjelenése, de ő mégis ennek az ellentétjével van együtt az azért van mert ő belülről csak ennyi..egy gyönyörű nő, ki belülről pedig csak ez van benne, ő nem fog össze jönni egy normálisal ha belülről ő neki bordel van, ne kívülről legyen gyönyörű hanem belülről..amien emberrel teszed össze magad olyan vagy te is legbelül..nincs rajtad rontás mert nem létezik ilyen, csupán itt az idő hogy kicsit önismereti útra térj, mert azt hiszed ismered magad közben nem..mert ha ismerned magad és azon lennél hogy amit nem szeretsz magadban,azon javíts..szeretni fogod az utat és szeretni fogod azt akivel ezen végig sétáltal..az pedig te leszel, és eljutsz arra a pontra hogy saját magadat kell annyira szeretned mint egyszer valaki mást nagyon szerettél de ő nem..ha saját magad tisztán szereted, akkor más leszel kívülről, és változni fognak a élet teruleteid s majd megtalálod szerelmed
2022. nov. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!