Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi rontás jele ez?

Szerelmi rontás jele ez?

Figyelt kérdés
4 hete kezdődött hogy csak rá gondolok. Egyszerűen nem birom kiverni őt a fejemből. Eddig nem tetszett és most se tetszik nekem. Túl közel jön hozzám, furán néz rám és én már nem birok rá nézni. Erotikus dolgokat álmodok rólunk, ami így nem létezik de amikor álmodok akkor mindig ketten vagyunk. Már kezdett tetszeni de ahogy visszavett magából azután én borzasztóan éreztem magam, mintha eltört volna bennem valami de annyira szomorú voltam hogy majdnem sírtam. Szinte már szenvedek miatta. Csak ide tudtam irni, máshová nem mert nem tudtam hogy mi ez. Segítsetek rajtam

2017. febr. 14. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, csak annyi hogy tudat alatt bejön neked szereted őt de nem tudod miért.. Amúgy kérdezd a rontásokról őt.: [link] ő mindenre tudja a választ.
2017. febr. 15. 02:38
 2/5 A kérdező kommentje:
De nekem sehohyse tetszik. Azert koszi hogy valaszoltal
2017. febr. 15. 09:13
 3/5 A kérdező kommentje:
De nekem sehogyse tetszik. Azert koszi hogy valaszoltal
2017. febr. 15. 09:14
 4/5 anonim válasza:
Cumild le, utána kiderül mit érzel.
2017. febr. 15. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
De most flegma voltam vele, és erre lehülyéz burkoltan
2017. ápr. 21. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!