Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Társasági, pörgős lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társasági, pörgős lányok, tudnátok együtt lenni egy csöndes, nem társasági fiúval?

Figyelt kérdés
Utazni, kirándulni, mozizni szeret de a bulikat, társaságot nem.
2022. nov. 20. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért csöndes? Nincs mondanivalója?
2022. nov. 20. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
A "társasági, pörgős lány"-nak ebben mégis mi lenne a jó, kérdező?
2022. nov. 20. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
A legtöbb pörgős csaj pörgős pasival sem tud együtt lenni. :D Hiszen akkor 20 évesen szerelmes lenne és onnantól csak ugyanazzal a pasival lenne. De senkit nem bír elviselni, tehát a pörgős csajjal van a baj, nem velünk.
2022. nov. 20. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3: esetleg valami konkrétum, amivel mindezt alátámasztod, vagy csak higgyük el, mert te azt mondtad?
2022. nov. 20. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
A lány kategóriát kinőttem ugyan, de társasági ember vagyok, szeretek a barátaimmal és akár a kollégáimmal is lenni. Sokszor csak összejövünk egy vacsorára, de megyünk bálba, kirándulni vagy éppen segítünk egymásnak, ha arra van szükség. Kizártnak tartom, hogy olyannal legyek, aki ezekben szinte soha nem akar részt venni.
2022. nov. 20. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy szorongo ember pszichologust akarjon ne baratnot.
2022. nov. 20. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen,mindig ilyet kerestem,én értékelem. A csendes pasikban több van mindig😊
2022. nov. 20. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagy kérdés, hogy egy introvertált fiú szeretne-e egy pörgős, tárasági lánnyal együtt lenni...?
2022. nov. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!