Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társasági, pörgős lányok, tudnátok együtt lenni egy csöndes, nem társasági fiúval?
Figyelt kérdés
Utazni, kirándulni, mozizni szeret de a bulikat, társaságot nem.2022. nov. 20. 18:06
1/8 anonim válasza:
Miért csöndes? Nincs mondanivalója?
2/8 anonim válasza:
A "társasági, pörgős lány"-nak ebben mégis mi lenne a jó, kérdező?
3/8 anonim válasza:
A legtöbb pörgős csaj pörgős pasival sem tud együtt lenni. :D Hiszen akkor 20 évesen szerelmes lenne és onnantól csak ugyanazzal a pasival lenne. De senkit nem bír elviselni, tehát a pörgős csajjal van a baj, nem velünk.
4/8 anonim válasza:
#3: esetleg valami konkrétum, amivel mindezt alátámasztod, vagy csak higgyük el, mert te azt mondtad?
5/8 anonim válasza:
A lány kategóriát kinőttem ugyan, de társasági ember vagyok, szeretek a barátaimmal és akár a kollégáimmal is lenni. Sokszor csak összejövünk egy vacsorára, de megyünk bálba, kirándulni vagy éppen segítünk egymásnak, ha arra van szükség. Kizártnak tartom, hogy olyannal legyek, aki ezekben szinte soha nem akar részt venni.
6/8 anonim válasza:
Egy szorongo ember pszichologust akarjon ne baratnot.
7/8 anonim válasza:
Igen,mindig ilyet kerestem,én értékelem. A csendes pasikban több van mindig😊
8/8 anonim válasza:
Nagy kérdés, hogy egy introvertált fiú szeretne-e egy pörgős, tárasági lánnyal együtt lenni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!