Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti is szoktatok órákat gondolni egy olyan nőre aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 23:34
1/14 anonim válasza:
Tini koromban volt ilyen talán. Jól megfogott téged ez a férfi .. igazi rejtély .
4/14 anonim válasza:
Már egy hete csak a Dolly Busterre gondolok mindíg, meg-megállva.
5/14 anonim válasza:
Sajnos szoktam. De hogy minek...
6/14 anonim válasza:
1-eshez csatlakozom. Kamaszkori rajongó korszakomban volt ilyen.
7/14 anonim válasza:
Amikor volt ilyen, akkor igen, sűrűn gondoltam rá. Ki se tudtam verni a fejemből...évekig. Persze, ez már több volt egyszerű tetszésnél.
9/14 anonim válasza:
Órákat? Több, mint 2 éve szinte minden percben gondolok rá. Ki sem tudom verni a fejemből.
Voltak más nők is, akik tetszettek korábban, de 2-3 hónapnál nem tartott tovább.
De ez a nő, akit 2 éve megismertem, más. Folyton csak rá tudok gondolni. Nem tudom, miért.
10/14 Noren1989 válasza:
Idén is akadt egy ilyen nő.
Hozzà kell tenni, h majd félévig minden nap beszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!