Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyén néz ki ha én 185cm vagyok a barátnőm pedig 150?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 12:26
1/12 anonim válasza:
Ha egymást elfogadjátok, más véleménye miért fontos? Nem kell mással foglalkozni.
3/12 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerős párom, nem néznek ki hülyén.
A párom és közöttem is 25 centi van.
4/12 anonim válasza:
Igen.
Én sosem értettem, amikor törpe lányok hangoztatják, hogy nekik nem kell pasi 180-185 alatt. És igen, cuki egy alacsony, pici lányka, de azért na, egy 180 centis, hosszú lábú nő, az magasabb kategória. [link]
5/12 anonim válasza:
Hülyeség, ne foglalkozz ezzel. Én 156 centi vagyok, a férjem 185. És akkor mi van? Semmi. Ő imádja, hogy ilyen pici vagyok, én meg vonzónak találom őt. Soha senki nem tett ezzel kapcsolatban megjegyzést ránk.
6/12 Hans Pötterman válasza:
Nem, és senkinek semmi köze hozzá amúgysem.
7/12 anonim válasza:
Dehogy, inkább aranyos. Barátaink között is van ilyen pár.
8/12 anonim válasza:
Lehet, de ki a f.t érdekel? Párom 197, én 162. Pont nem érdekel, hogy mások szerint hülyén nézünk-e ki vagy sem.
9/12 anonim válasza:
Olyan látvány, mintha a pedofil papi sétáltatná a kis szexháziállatát.
Thaiföldön láttam hasonló párokat. 180 centis, 100 kilós, 50-es, amerikai pasik, és a megnemondodhányéves12vagy42 picike lánykák.
10/12 anonim válasza:
Ne foglalkozzatok senkivel ha ti igy jol vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!