Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha fontos lennék neki, kereset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fontos lennék neki, keresett volna? (Fél éves kapcsolat, Veszekedés után)

Figyelt kérdés

Fèl éve vagyunk együtt, időt kért, azt mondta nem érzi már azt a lángolást, időszakosan sok a dolga, nincs most energiája a kapcsolatra.

Nagyon rosszul esett, hogy ennyire kimért és rideg volt, összevesztünk, ő azt mondta, ha szeretném, akkor beszéljünk erről inkább 1-2 hét múlva, amikor kicsit lenyugodtak a dolgok és nincs ilyen sok feladata amibe minden erejét bele kell tennie. Dühömben azt mondtam, hogy nem akarok én már vele soha többé beszélni semmiről, itt zárjuk is le a dolgot. Erre ő még mondta, hogy szerinte azért megpróbálhatnánk, de én újra rávágtam, hogy nincs mit próbálni ezen, ha számára ennyit jelentett a kapcsolatunk. Erre ő azt mondta, hogy ha én ezt így eldöntöttem akkor ő nem tud mit csinálni.

Azóta nem beszéltünk (3 hete)

2022. nov. 14. 23:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ebbe te látsz többet bele. Megkönnyítetteted a dolgát, nem neki kellett kimondani.

Aznap már dugott is mással. Ennyi. A világon semmit nem jelentesz neki. Max ha nagyon akarod megdug még téged is párszor később.

Mindig meglep mennyire nincs egyes nőknek egy szikra önbecsülése sem.

2022. nov. 15. 07:24
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy férfir*b@nc. Nem való neki párkapcsolat. Megkönnyítetted a dolgát, szakítottatok, így nem kellett megcsalnia. Valószínű amiatt akarta a szünetet, hogy lefeküdjön mással lelkiismeret-furdalás nélkül. Ez nem a te hibád, keress mást, akinek fontos vagy és szeret. Szemétért nem hajolunk le.
2022. nov. 15. 07:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már ott kidobtam volna, hogy elmúlt nála a langolas. Komolyan felnőtt ember itt tart? Hogy ha ez elmúlik, akkor szakítani kell? Sok tartós kapcsolata lesz meg az életben ilyen mentalitással…
2022. nov. 15. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!