Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz pizzazni vagy gyrosozni elso randin?
Figyelt kérdés
Este beulni egy csendes helyre, pizzat enni vagy gyrost.
Nem tudom elkepzelni egy zsufolt etteremben az elso randit, ahol nyuzsges van es egyebkent sem szeretek fott eteleket enni idegenek kezebol.
Olvasgattam es a mekit mimdenki gaznak gondolja, mondjuk oda en se mennek es nem orulnek neki ha oda vinni a randi partner, de szerintem egy pizzazo vagy gyrosos teljeen mas
Vagy szerintetek ez is gaz mint a meki?
2022. nov. 14. 21:58
11/13 anonim válasza:
#10es. Nem minden nő ilyen ne általánosíts. Ên például nem szeretem, hogy azért öltözzek ki, mert olyan helyre megyünk. Ha valakinek tetszem, szeressen melegítőben is. Nem azért mert csudijó éttermekbe kell menni vele
12/13 A kérdező kommentje:
Dolgoztam sok etteremben, undorito amik ott mennek, mindenhol. Sehol nem ennek pizzan es gyroson kivul semmit, az annyira nem undirito
2022. nov. 15. 10:48
13/13 anonim válasza:
Szerintem ha a hely igényes, ahonnan veszitek az ételt, ill. ahol elfogyasztjátok, semmi baj nincs ezzel. Ne olyan "óccccsó" hely legyen, ahol láthatóan kilométeres koszréteg van, csótányok stb., ne olyan helyen üljetek / álljatok le enni, ahol sok a neveletlen bunkó proli. Pl. ne a metrómegállós Trio Pizzánál egyetek, ahol mellettetek hugyozik az alkesz csöves, ne kifejezetten balhés környékre menjetek stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!