Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz pizzazni vagy gyrosozni elso randin?
Figyelt kérdés
Este beulni egy csendes helyre, pizzat enni vagy gyrost.
Nem tudom elkepzelni egy zsufolt etteremben az elso randit, ahol nyuzsges van es egyebkent sem szeretek fott eteleket enni idegenek kezebol.
Olvasgattam es a mekit mimdenki gaznak gondolja, mondjuk oda en se mennek es nem orulnek neki ha oda vinni a randi partner, de szerintem egy pizzazo vagy gyrosos teljeen mas
Vagy szerintetek ez is gaz mint a meki?
2022. nov. 14. 21:58
1/13 anonim válasza:
"egyebkent sem szeretek fott eteleket enni idegenek kezebol"
Pacsi.
2/13 anonim válasza:
De nem értem, a pizzéria ugyanúgy zsúfolt, akár egy étterem. Vagy hogy gondolod, valami parkban eszitek meg a pizzát dobozból?
4/13 anonim válasza:
Teljesen rendben van egy pizzéria vagy gyrosos ha szeretitek.
6/13 anonim válasza:
Menjetek inkább Madame Puddifoot kávézójába.
7/13 anonim válasza:
Olasz étterem semmiképpen nem gáz. Remélem nem az aluljárós pizza szeletre gondolsz...
8/13 anonim válasza:
Pizza szerintem tök oké. De én nem értem az nem más kezéből van? Vagy mit jelent ez?
9/13 anonim válasza:
Gyomra mehet nehany embernek ilyen kajatol.. nem lenne jo ha befosatnad a csajt elso randin nem de?
10/13 anonim válasza:
A nők azt várják el, hogy drágább helyre vidd őket. Ez a valódi ok, nem az a sok bullshit, amit itt összehordanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!