Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerintetek szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek szerelem?

Figyelt kérdés

Még tavasszal megismertem egy nálam 13 évvel idősebb nőt.

Előtte sosem volt barátnőm a velem egykorúak meg volt olyan hogy átvertek meg minden. De barátnőm nem volt.

Ezzel a nővel nagyon jól megértjük egymást, és mai napig mindennap rágondolok ha éppen nem vagyunk együtt. Mindig ő ár a fejemben, nem érzek fájdalmakat meg úgyérzem semmihez sem vagyok fáradt meg boldogság meg minden. És ezért alig tudok aludni mondjuk. ÉS bármire képes lennék iránta.

Nagyon jóvele beszéllgetni meg együtt lenni, meg sokat tanultam/tanulok is tőle. Nekem sosem volt barátnőm amit feljebb irtam és igy telt el végig a tizenéves és huszonéves korom, események nélkül.

Őt már nem akarom elvesziteni.

29/F és a nő meg 42 éves.

2022. nov. 14. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
mintha egy óvodás írt volna
2022. nov. 14. 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennyi alapján nehéz megmondani hogy ez szerelem-e.

Azt se tudni mi van közöttetek pontosan. De ha jól megvagytok ne foglalkozz senkivel, legyetek boldogok együtt.

2022. nov. 15. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!