Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már úgy más nőbe, hogy otthon várt a család?
Ez szerintem nem újdonság...
Millióan szerettek már bele másba az adott társukon kívül...
Ebből vagy szeretői viszony lett szexel együtt, vagy csak szex. Általában a legtöbben nem szoktak elválni...szóval idővel véget szokott érni.
De olyan is van, igaz k**rvára rika, hogy valaki úgy dönt, hogy semmibe nem megy bele...
Egy évig volt önfegyelmem. Aztán borult minden. Tudom, hogy nem mentség, de szinte jött utánam a nő és udvarolt, kitartóan.
Kiderült, a család széthullott, az új szerelem nem működött, mint az elsőnél. De nekem nem sikerült újra egyesíteni a családot, mert a volt feleségem beleszeretett másba, és esélyem se volt.
Megbántam, nem érte meg. Mondják, hogy csak azért érzem így, mert évek óta egyedül vagyok. De ettől nem hiányzik kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!