Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettetek már úgy más nőbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettetek már úgy más nőbe, hogy otthon várt a család?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, arra is mit léptetek avagy elnyomtátok az érzést?
2022. nov. 13. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Igen. Belementem, képtelen voltam fegyelmezni magamat. Kiderült, család széthullott. Az új szerelem nem tudott működni, annyira hiányoztak a gyerekek, a család. Aztán családot sikerült újra összehozni. Ma is együtt élünk.
2022. nov. 13. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez szerintem nem újdonság...

Millióan szerettek már bele másba az adott társukon kívül...

Ebből vagy szeretői viszony lett szexel együtt, vagy csak szex. Általában a legtöbben nem szoktak elválni...szóval idővel véget szokott érni.

De olyan is van, igaz k**rvára rika, hogy valaki úgy dönt, hogy semmibe nem megy bele...

2022. nov. 13. 17:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Na ott van önfegyelem
2022. nov. 13. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Egy évig volt önfegyelmem. Aztán borult minden. Tudom, hogy nem mentség, de szinte jött utánam a nő és udvarolt, kitartóan.

Kiderült, a család széthullott, az új szerelem nem működött, mint az elsőnél. De nekem nem sikerült újra egyesíteni a családot, mert a volt feleségem beleszeretett másba, és esélyem se volt.

Megbántam, nem érte meg. Mondják, hogy csak azért érzem így, mert évek óta egyedül vagyok. De ettől nem hiányzik kevésbé.

2022. nov. 13. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért vagyok itt mert kíváncsi vagyok 29 vagyok friss házas és szó mi szó van bennem félelem emiatt. Ki tudja mi történik . De azt hiszem én nem tudnám megbocsátani a másiknak ezt
2022. nov. 13. 18:47
 6/9 Hans Pötterman ***** válasza:
Bakker. Szép kilátások.
2022. nov. 13. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Én egy kolléganőmbe zúgtam bele. Neki is, nekem is volt családom. Borzasztó időszak volt, hiszen az eszem megálljt parancsolt. Pár hónap szenvedés után túl voltam rajta. De ráébresztett arra hogy miért nem volt jó az akkori párkapcsolatom.
2022. nov. 13. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos sok ilyen van.
2022. nov. 14. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Elnyomtam az érzést.
2022. nov. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!