Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki néha,vagy hagyjam hogy ő keressen?
Figyelt kérdés
Van egy lány,aki nagyon tetszik nekem. Személyesen csak 1-2 szer találkoztunk,de csak rövidre. Neten szoktunk beszélgetni, de az utóbbi időben ritkán ír vissza(10-15 óránként) Volt olyan hogy 2 napig nem írt vissza. A magyarázata erre az volt,hogy az instagramja bebugolt és 2 napig nem kapta meg az üzeneteket és bocsánatot is kért hogy aggodalomba hozott. Nem tudom mennyire lehet ez igaz, de lehet hogy ez csak kifogás. Érdekes, az elején még sűrűbben visszaírt. Most 10-15 óránként ír vissza.Na de mindegy. A lány mérnöknek tanul, de mellette erős migrénes fejfájással szenved.Ezért meg is értem ha nem használja a telefont. Csak az a furcsa hogy az elején még sokkal sűrűbben válaszolt.És ezért gondolom azt, hogy lehet hogy mégis lerázni próbál szépen lassan. De nem tudom mi lehet az igazság.Meg is értem szegényt, de azt is gondolom,hogy ezek csak kifogások.Nem tudom mit higyjek. Megkérdeztem hogy szeretne e talizni a napokban ha jobban lesz. Azt válaszolta hogy jelenleg nincs kedve ahhoz az egészhez és nagyon reméli hogy meg fogom érteni.De köszöni a meghívást.Migrénes fejfájással szenved szegény.Sajnálom is, de közben nem is tudom hogy mit gondoljak. Lehet hogy csak lerázás. Mondtam persze, megértem, minden rendben. Na most az a kérdés hogy keressem ezek után? Kérdezzem meg néha hogy hogy van? Hogy érezze hogy gondolok rá. Vagy várjam meg inkább hogy ő keressen engem? Vagy hagyjam az egészet a fenébe mert ezek csak kifogások?2022. nov. 12. 10:48
11/13 anonim válasza:
Hogy csapják le, ha nincs is a kezeden?? nem ír magától, 2 naponta ír, nem úgy látszik, mintha nagyon a kezeden lenne
12/13 A kérdező kommentje:
Ráírtam,megpróbálom mégegyszer,egy kicsit másképp. Ha nem megy,elengedem
2022. nov. 13. 17:50
13/13 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem,hogy elengedem. Észrevettem hogy lájkol friss posztokat,tehát folyamatosan aktív, de az üzenetemre nem hajlandó válaszolni.Vissza is vontam amit írtam neki. Elengedem az egészet.
2022. nov. 13. 18:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!