Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írjak neki néha,vagy hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki néha,vagy hagyjam hogy ő keressen?

Figyelt kérdés
Van egy lány,aki nagyon tetszik nekem. Személyesen csak 1-2 szer találkoztunk,de csak rövidre. Neten szoktunk beszélgetni, de az utóbbi időben ritkán ír vissza(10-15 óránként) Volt olyan hogy 2 napig nem írt vissza. A magyarázata erre az volt,hogy az instagramja bebugolt és 2 napig nem kapta meg az üzeneteket és bocsánatot is kért hogy aggodalomba hozott. Nem tudom mennyire lehet ez igaz, de lehet hogy ez csak kifogás. Érdekes, az elején még sűrűbben visszaírt. Most 10-15 óránként ír vissza.Na de mindegy. A lány mérnöknek tanul, de mellette erős migrénes fejfájással szenved.Ezért meg is értem ha nem használja a telefont. Csak az a furcsa hogy az elején még sokkal sűrűbben válaszolt.És ezért gondolom azt, hogy lehet hogy mégis lerázni próbál szépen lassan. De nem tudom mi lehet az igazság.Meg is értem szegényt, de azt is gondolom,hogy ezek csak kifogások.Nem tudom mit higyjek. Megkérdeztem hogy szeretne e talizni a napokban ha jobban lesz. Azt válaszolta hogy jelenleg nincs kedve ahhoz az egészhez és nagyon reméli hogy meg fogom érteni.De köszöni a meghívást.Migrénes fejfájással szenved szegény.Sajnálom is, de közben nem is tudom hogy mit gondoljak. Lehet hogy csak lerázás. Mondtam persze, megértem, minden rendben. Na most az a kérdés hogy keressem ezek után? Kérdezzem meg néha hogy hogy van? Hogy érezze hogy gondolok rá. Vagy várjam meg inkább hogy ő keressen engem? Vagy hagyjam az egészet a fenébe mert ezek csak kifogások?
2022. nov. 12. 10:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Benne van az is sajnos, hogy le akar építeni szépen lassan, és ezért ír ritkábban. Írtad, hogy korábban sűrűbben válaszolt neked. Ismerős, mert én is tapasztaltam már ezt, hogy eleinte érdeklődőbb volt a lány, volt olyan is, hogy ő írt utoljára, aztán meg utána kérdezett valamit, de a vége felé meg csak három négy nappal később reagált az üzenetemre, aztán meg nem is akart velem találkozni, aztán inkább feladtam az egészet.

Amúgy meg szerintem nem nagyon van ebben az országban olyan lány, aki kétnaponta néz rá az instagramjára. Persze kivételek akadhatnak, de nem hiszem, hogy ez lenne a jellemző nagy átlagban.

2022. nov. 12. 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nem fog keresni... nekünk kell küzdeni értük.

32f

2022. nov. 12. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretne veled találkozni, nem azt írta volna, hogy nem, de köszöni a meghívást, hanem hogy most nem, mert ..., de később nagyon szívesen.

Szerintem engedd el.

2022. nov. 12. 12:20
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

"A magyarázata erre az volt,hogy az instagramja bebugolt és 2 napig nem kapta meg az üzeneteket"

Mivaan??? 🤣🤣 Elején nem bugolt be, csak most???

Tudod mit gondolok erről? Azt, hogy eldöntötte magában, hogy nem ír vissza, aztán valamiért meggondolta magát, vissza írt és kitalálta ezt a bebugolást, mint magyarázatot.

Gondold el, ráírsz hogy vagy, fáj még a fejed? Erre eltelik 2-3 nap és vissza írja, hogy már nem.....

Két választásod van. Vagy így is írogatsz neki továbbra is, ő meg vissza ír valamikor vagy hagyod. Ezt csak te tudod, hogy neked jó e így vagy nem.

2022. nov. 12. 12:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is engedd el, le akar rázni finoman. Ha valami oknál fogva mégsem ez lenne a helyzet, akkor fog keresni. Nyilván egy kapcsolat a kölcsönösségen alapul, nem azzal van baj, ha te többet keresed, hanem ha egyoldalúvá válik. Ilyenkor érdemes két lépést hátra tenni, ha fontos neki is az ismerkedés, keresni fog...
2022. nov. 12. 12:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Mennyit várjak szerintetek hogy ő írjon? 1 hetet? Vagy sok lesz? Aztán ha nem ír , írok neki én. És ha ugyanígy lerázónak tűnik majd,akkor szerintem hagyom is.
2022. nov. 12. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 Ha három négy nap múlva fog írni, az azt jelenti, hogy nem igazán érdekelheted. Szerintem valaki érezheti magát bármilyen szörnyen, legkésőbb egy napon belül úgy is írna, ha érdekelné a másik úgy igazán.
2022. nov. 12. 14:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem érdekelhetem túlságosan, alig ismerjük egymást. Amúgy 2 napja nem beszélünk már. Én szívesen beszélgetnék vele, de vissza kell tartanom magam egy kicsit.
2022. nov. 12. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Bztos meginn bebugolt neki.....
2022. nov. 12. 17:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ha holnap estig nem ír,akkor ráírok én. Ha én nem keresem majd keresi más.Ez egy bomba csaj, sokan akarják. Nem engedhetem meg magamnak hogy valaki lecsapja a kezem alól.
2022. nov. 12. 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!