Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy fiú, akitől venni akartam valamit, ha neki is tetszenék vajon írna vagy neki eszébe sem jut ez? Ha írok neki lehet ebből valami?
Hirdetett valamit, en irtam neki hogy erdekel szeretnem megnezni.
A talalkozon azt hittem elajulok, annyira megtetszett elso ranezesre hogy alig tudtam beszelni. En ugy ereztem neki is tetszem, bar alig mertem a szemebe nezni es az egesz 10 perc volt, de vegig nevettunk es nagyon mukodott koztunk a kemia.
Vegul nem vettem meg a cuccot, o is haza ment es en is.
Nagyon szeretnek vele beszelni, felkeltette az erdeklodesem, soha nem ereztem még ilyet.
Nem tudom hogy o hogy van ezzel, ha tetszettem neki van ra esely hogy irni fog, vagy ez teljes mertekben kizart?
Hiszen csak osszefutottunk, majdnem uzleteltunk és ennyi, vajon o pontosan igy van ezzel? Az nem szamit hogy szimpatikus voltam neki?
Arra gondoltam irok neki valami vicceset az uzletelesunkkel kapcsolatban, aztan hatha eszre veszi hogy szivesen beszelgetnek vele. Profilja alapjan nincs senkije.
Lehet ebbol valami? Irjak neki?
Tenyleg nagyon tetszik, barcsak ne 10 perc lett volna :D
Azota izgatottan ulok a telefon elott.
Írj neki, mit veszithetsz?
Ha esetleg nem jön be, akkor nem látod többet.
Irj neki. Nekem volt ismerősöm aki a jófogáson jött össze egy csajjal, pedig ők ott csak telefonon beszéltek.
Ott is a nő kezdeményezett.
Ha nincs barátnője, nincs veszteni valód se. 😊
2. Így van.
Majd írd le, mi lett a dologból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!