Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok, vagy beteges kukkoló?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok ffi.
A házunktól nem messze van egy középiskola, ahová jár egy lány, 18 lehet szerintem.
Reggelente direkt úgy megyek dolgozni, hogy láthassam ahogy elmegy a házunk előtt, sokszor össze is nézünk (mindig). Szerintetek levágja, hogy direkt miatta megyek így? Mindig akkor indulok el az autómmal, amikor leszáll a buszról és odaér hozzánk. :D Nagyon gáz? Nagyon szép szemei vannak, nem bírok ezzel, de bizonyos okokból nem szeretnék egyenlőre odamenni hozzá.
2022. nov. 8. 19:03
11/13 anonim válasza:
18 eves lany koromban a 26 elkepesztoen oregnek tunt. Hiaba hiszik egyesek h fiatalabbnak neznek ki.
12/13 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rossz, és ha komolyan tetszik Neked a lány, menj oda hozzá és beszélgess vele vagy hívd el randira. Sok sikert kívánok szeretettel!
13/13 anonim válasza:
11esnek igazat adok, 18 évesen a 26 számomra is öregnek tűnt. Nem vonzó, nem szexi, hanem nagyon ijesztő ez a dolog. Már elballagtam amikor egy srác megtalált facebookon és rámírt, hogy lenne-e kedvem ismerkedni. Bevallotta, hogy rendszeresen figyelt amikor iskolába mentem. Nem is válaszoltam, minden közösségi platformon tiltottam ahol megtalált, még az ismerőseit is végignéztem, nehogy legyen közös ismerősünk. Szóval szerintem ezt nagyon gyorsan fejezd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!