Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális vagyok, vagy beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok, vagy beteges kukkoló?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok ffi.

A házunktól nem messze van egy középiskola, ahová jár egy lány, 18 lehet szerintem.

Reggelente direkt úgy megyek dolgozni, hogy láthassam ahogy elmegy a házunk előtt, sokszor össze is nézünk (mindig). Szerintetek levágja, hogy direkt miatta megyek így? Mindig akkor indulok el az autómmal, amikor leszáll a buszról és odaér hozzánk. :D Nagyon gáz? Nagyon szép szemei vannak, nem bírok ezzel, de bizonyos okokból nem szeretnék egyenlőre odamenni hozzá.

2022. nov. 8. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

Semmiképpen sem normális..

És igen, le jön neki, hogy beteg vagy

2022. nov. 8. 19:08
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem gaz vagy. Ne csodalkozz ha elkezd felni toled. Siman menj oda es hivd randira. Aztan ha azt mondja nem, hagyd beken mielott feljelentenek a szulei. Azert amugy 8 ev van koztetek, szoval lehet te csak egy csini csajt latsz benne, de o meg gimis, még az agya kamaszok koreben jar, neki lehet hogy ferfinek es nem sracnak tunsz. Ha voltak 18 akkor erted mirol beszelek.
2022. nov. 8. 19:10
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Ő ebből csak annyit lát, hogy egy öreg here minden nap, pont akkor jön ki a házából mindig mikor ő is ott vqn(micsoda véletlen) és bámulja őt
2022. nov. 8. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
19-20 évesen velem is megesett, hogy "véletlenül" mindig akkor értem arra a részre, amikor egy adott csaj is ott ment, de lehetőleg elég messze tőle, de azért még úgy, hogy lehessen látni az adott utcán végigsétálás közben, mindig eléggé beindított akkoriban ez az egész. De ez már régen volt, akkor még minden más volt, szó szerint semmi nem olyan már, mint akkor a kétezer-tízes-évek-elején.
2022. nov. 8. 19:30
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát így ezeket olvasva tényleg necces a dolog. Hozzáteszem 5-6 évet simán letagadhatok, sajnos ilyen a genetikám, bajszom sem nő :D

Én úgy vettem le, hogy bejön neki a dolog, mert eleinte csak random láttam sétálni, már akkor szemezett velem, persze benne van, hogy csak azt lesi, hogy mi a francért bámulom...

2022. nov. 8. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem is csinált semmit a kérdező, csak úgy alakítja a dolgokat, hogy összefusson a lánnyal, aki tetszik neki. Nekem inkább az a furcsa, aki soha semmi ilyet nem csinált életében. Annak meg külön gratulálok, akinek a 26 éves az öreg.
2022. nov. 8. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Szellemileg semmiképpen sem vagy 26,minimum kezeltesd magad.

Persze semmi fura nincs benne, végülis hajszál választja el a zaklatástól.

2022. nov. 8. 20:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak irigykedtek! :D
2022. nov. 8. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Irigykedünk:DDD

Bármikor tudunk ijesztően bámulni random iskolás lányokat az utcán, mire lennénk irigyek:D

Teszem hozzá, ezt egy 26 éves, felnőtt férfi teszi, ettől csak még gázabb

2022. nov. 8. 23:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

ebben nincs kukkolás, viszont elég creepy.

na és mi a fenéért kéne irigykednünk?

2022. nov. 9. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!