Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én érzem rosszul vagy tényleg ott kell hagynom? Fogmosás nyomai a száján, szólni kell,hogy mosakodjon meg, figyelmeztetni kell hogy takarítsa a fülét...nem figyel a lábszagra,és hozzáteszem 31 éves férfi.
Normális,hogy nem bírok tovább vele élni? Másfél hónapja élünk együtt, de arra hivatkozik,hogy ezeket a dolgokat elfelejti...31 éves férfi létére. Én gondolkozom rosszul vagy ezeknek maguktól értetődőnek kellene lenniük? Százszor figyelmeztettem már, tűrtem...de nem bírom tovább. Ilyen igénytelen Zsiga királlyal nincs kedvem tovább együtt élni. Azt hittem ha összeköltözünk változtatni fog, ráadásul minden a rendelkezésére áll. Ti mit szóltok hozzá?
29/n
Mostanában valami divat lett az önsorsrontás? Meg az önbecsülés hiánya?
Minden második kérdés ilyenekről szól. Mi a franc van veletek?
Komolyan mondom kezdek undorodni a nőktől.
41 évesen is ugyanilyen lesz.
Hajrá anyuci!
Én randiztam egy pasival, elég hamar észrevettem, hogy igénytelen. Eleinte csak apróságok: mindig ugyanabban a két ruhában van, de mindkettő viseletes, a cérnák lógtak ki belőle. Mondjuk legalább tiszta volt.
A cipője az koszos volt. Aztán feltűnt, hogy neki wc-zés után a kézmosás az annyi, hogy gyorsan a vízsugár alatt elhúzza az ujjait, koncert után nem tusolt, csak be az ágyba.
Szerencsére nem feküdtem le vele, egyszer szóltam rá, hogy mosson kezet szappannal és meleg vízzel, de ahogy ezt kimondtam, tudtam, hogy itt ez ennyi volt. Hát mennyire gáz egy felnőtt embernek ilyen alap dolgokért szólni?
Neked is lehetett volna ennél több eszed, Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!