Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én érzem rosszul vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én érzem rosszul vagy tényleg ott kell hagynom? Fogmosás nyomai a száján, szólni kell,hogy mosakodjon meg, figyelmeztetni kell hogy takarítsa a fülét...nem figyel a lábszagra,és hozzáteszem 31 éves férfi.

Figyelt kérdés

Normális,hogy nem bírok tovább vele élni? Másfél hónapja élünk együtt, de arra hivatkozik,hogy ezeket a dolgokat elfelejti...31 éves férfi létére. Én gondolkozom rosszul vagy ezeknek maguktól értetődőnek kellene lenniük? Százszor figyelmeztettem már, tűrtem...de nem bírom tovább. Ilyen igénytelen Zsiga királlyal nincs kedvem tovább együtt élni. Azt hittem ha összeköltözünk változtatni fog, ráadásul minden a rendelkezésére áll. Ti mit szóltok hozzá?

29/n

2022. nov. 8. 12:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Tehát kapásból igénytelen szar volt, majd személyes missziódként élted meg, hogy megváltoztasd? Minek? Ennyire nincs más a közeledben?
2022. nov. 8. 12:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem 11-es.Csak a kérdező is elhiszi, hogy szarból lehet várat építeni, holott ez eddig még nem igazán sikerült senkinek sem. Ott bszódik el főleg minden, hogy sokan hiszik azt, ők annyira fontosak lehetnek valakinek, hogy az képes békából herceggé válni a puszta létezésük miatt. Az adott alapanyagot kellene rendesen megnézni, és csak utána elkezdeni a főzést belőle a következményeit figyelembe véve. Ha szar azaz alapanyag, abból sosem lesz semmi finom. Tehát nincs min meglepődni.
2022. nov. 8. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Igénytelen az a nő is aki ilyennel le tud feküdni 🤮
2022. nov. 8. 13:16
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Mostanában valami divat lett az önsorsrontás? Meg az önbecsülés hiánya?

Minden második kérdés ilyenekről szól. Mi a franc van veletek?

Komolyan mondom kezdek undorodni a nőktől.

2022. nov. 8. 13:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A mindenáron kell valaki a divat utolsó. Rengetegen rá vannak függve a kell, hogy legyen valakim, mert anélkül nem tudok létezni sem. A kapcsolatfüggőség népbetegség már.
2022. nov. 8. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd ha eddig is ilyen volt akkor nem tudom miért gondoltad hogy megváltozik. Aki igénytelen az az is marad.
2022. nov. 8. 13:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

41 évesen is ugyanilyen lesz.

Hajrá anyuci!

2022. nov. 8. 15:19
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

Én randiztam egy pasival, elég hamar észrevettem, hogy igénytelen. Eleinte csak apróságok: mindig ugyanabban a két ruhában van, de mindkettő viseletes, a cérnák lógtak ki belőle. Mondjuk legalább tiszta volt.

A cipője az koszos volt. Aztán feltűnt, hogy neki wc-zés után a kézmosás az annyi, hogy gyorsan a vízsugár alatt elhúzza az ujjait, koncert után nem tusolt, csak be az ágyba.

Szerencsére nem feküdtem le vele, egyszer szóltam rá, hogy mosson kezet szappannal és meleg vízzel, de ahogy ezt kimondtam, tudtam, hogy itt ez ennyi volt. Hát mennyire gáz egy felnőtt embernek ilyen alap dolgokért szólni?

Neked is lehetett volna ennél több eszed, Kérdező.

2022. nov. 8. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
59%
Én hímnemű vagyok, de szájba rúgnám az ilyen igénytelen férget.
2022. nov. 8. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Anyja helyett anyja legyél! Neveld meg! Te is hibás vagy!
2022. nov. 8. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!