Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért jött vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért jött vissza hozzám a barátom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A kérdés furcsának tűnhet, mivel röviden lehetetlennek tartom ezt pontosan feltenni. Adott egy barát (férfi ahogy én) aki iránt “gyengéd érzelmeket tápláltam/táplálok. Nagyjábol egy éve csúnyán összevesztünk és nagyon sokáig nem beszéltünk. Fél éve viszont jött valami, ahol is újra elkezdődött, azóta pesig úgy érzem elválaszthatatlanok vagyunk. A fent említett kis vonzódást a vita előtt személyesen elmondtam neki, így gondolom az is közrejátszott a szünetben. Amióta újra hban vagyunk ez a kérdés jár a fejemben. Egyszerűen nem lelek válaszra :D Kèpzeljézek magatokat a helyébe, mi az ami titeket erre késztetett volna, vagy miért mentetek volna vissza egy ilyen barátságba, pláne hogy van egy egy oldalú dolog a barátságom túl részemről, úgy hogy ti nem vagytok vevők ilyenre? Köszönöm előre is a válaszokat :)

2022. nov. 8. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
28%

Aki szeretne visszajönni

Azt engedjétek vissza

Aki el szeretne menni

Azt engedjétek el.

Hozzám is bármikor vissza lehet jönni.

2022. nov. 8. 02:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen mérvű szakítás történt az életemben,akkor senkit nem engedtem vissza.Sem páromat, sem barátot, senkit.

És egyáltalán nem bántam meg. Nem vagyok kőszívű,sőt...de elengedni lehet,visszafogadni nem érdemes.

De, ahogy a nyelvtanban is,itt is vannak és lehetnek kivételek.

2022. nov. 8. 05:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Sosem tudtam elengedni, és hónapokig bíztam abban, hogy visszajön azután is amit mondtam neki. Bár azt nem kérhetem tőle, hogy viszonozzon bármit is, barátként mindig mellettem tartanám. Ha az ő helyében lennétek akkor mit mondanátok, mi vett rá erre? Hiszen mégiscsak egy máshogy összerakott csávóval baràtkoztok.
2022. nov. 8. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szeretlek vagy ilyen közhelyet. Ami valszeg így is van.
2022. nov. 8. 09:36
 5/7 A kérdező kommentje:
azért tartom furcsának, mert a legtöbb mai “fiatal” srác fejében csak az van, hogy “ő más, ezért kerülni kell”. Mondta is ezt #4, de olyan.. nehéz elhinni, saját magamnak nehezítem meg mondjuk a sok mivan ha kérdéssel
2022. nov. 8. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Túl sokat nem érdemes ezen agyalni. Ha jó vele, akkor legyél vele. Majd alakul.
2022. nov. 8. 10:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, erre is gondoltam :D
2022. nov. 8. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!