Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék hogy elmúljon ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy elmúljon ez az érzésem?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akit már régebb óta ismerek, de nem tudom mit gondol rólam, annyit tudok hogy nem lesz köztünk semmi.

Már nem most mondta el és eddig nem éreztem így, már a nehezebb részén úgy éreztem túl vagyok és próbáltam jó gondolatokkal vissza gondolni rá.

Viszont most olyan mintha pánik rohamom lenne mert együtt szeretnék vele lenni, ami nem fog megtörténni.

Eddig soha nem volt ilyen.

És hát nem éppen úgy váltunk el hogy érdekeljem.

De annyit tudok ha beszélek vele vagy a közelemben van megnyugszom.

Jelenleg egy elég nehéz helyzeten megyek keresztül, gyakorlatilag van egy problémám ami még vizsgálás alatt van, viszont annyit tudok hogy élet és halál közötti lehetőségem van.

Lehet ezért is alakult most ez ki bennem.

Sajnos jelenleg nem nagyon tudok mit csinálni, mert még munkával vagy nagyon barátokkal se tudom magam elfoglalni mert nincs rá lehetőségem.Alapjáraton 0-24 a problémámom kattogok.

Csak azt érzem hogy szeretetre lenne szükségem, a közelségére és szeretnék vele lenni ami nem egy lehetséges opció.

Ilyen helyzetben mit tudok tenni hogy elmúljon ez?

2022. nov. 7. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Semmit nem tudsz tenni! Ugyanígy vagyok. Ezt a kérdést mintha én írtam volna. Abban bízok egyszer jelentkezik majd. Próbálom lefoglalni magam de semmi nem tereli el a gomdolataim érzéseim. Most úgy érzem bárhogy alakul majd az életem én mindig az övé leszek akkor is ha sosem lehet köztünk semmi....
2022. nov. 7. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
akkor most mi van? Meegint a foglalt csalados kell ?
2022. nov. 8. 09:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem foglalt és nem családos.

Jó hogy mindent tudsz és próbálod osztani az észt úgy hogy nem tudsz semmit.

2022. nov. 8. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
3. Hat ha nem irod akkor nem is fogjuk tudni. Ki ez a ferfi aki a vonzalmaba keritett ?
2022. nov. 8. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne ez a probléma ami kivizsgálásra vár.

Halálos beteg vagy? Remélem nem.

2022. nov. 9. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!