Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha kep nelkul bejelolom ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kep nelkul bejelolom ot mennyi az esely hogy visszaigazol? Ismerkedni szeretnek vele de nincs olyan kep amin tetszem magamnak

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok fotogen, nem tetszem magamnak egy kepen sem ,eloben teljesen mas vagyok mint eloben..felek hogy kepen nem is tetszenek ennek a fiunak akirol szo van

Nem ismerjuk egymast , csak lattam valahol es megtetszett nekem. Facen nincs kint semmi kep nekem, es igazabol bejegyzes sincs, csak beszelgetni hasznalom. Ha bejelolom igy, nem tudom visszaigazolna e. Meg ha utana irok neki vissza irna egy kep nelkuli ismeretlen nonek?

Egyebkent megkertem egy baratnom hogy jelolje be, mert kivancsi voltam visszaigazol e olyannak akit nem ismer de van kint kep, es ot visszaigazolta.

Nem szeretnek ki tenni kepet magamrol

Szerintetek?

2022. nov. 6. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem reagálnék egy olyan ismerkedési szándékra, ahol az illető fel sem vállalja magát.

31N

2022. nov. 6. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül még kevesebb az esély, hogy visszaigazolna neked.
2022. nov. 6. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam az ilyen ismeretleneket visszajelölni. Kamu profilnak gondolom.
2022. nov. 6. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de aki idegeneket bejelöl, főleg kép nélkül, az írjon már pár szót, hogy miért tette. AKár nő, akár férfi.
2022. nov. 7. 00:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyet azonnal törlöm.
2022. nov. 7. 01:46
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Ez így nulla. Már a facen ismerkedés is majdnem nulla.

Vannak.ismerőseid, válasszanak.ki neked egy jó képet.

Vagy ha ennyire párkeresésben vagy, aklor.menj el egy tinder portfólió fotózásra. Sok fotós vállal ilyesmiket... 20-40 ezer, megéri.

2022. nov. 7. 06:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ismer, kép sincs, miért igazolna vissza? Nőként engem sok pasi bejelöl ismeretlenül, van, aki ír is, de sose igazolok vissza senkit, nem ismerkedem így, de külön meg vagyok mindig rökönyödve, mikor még kép sincs, hogy ott végképp mit akar az illető.

Ha mindenképp akarsz vele ismerkedni Face-en, akkor az a minimum, hogy legyen rólad fotó, és írj is rá valamit hamar! Én sem vagyok kimondottan fotogén, pedig nem vagyok csúnya, de 1-1 alkalommal kell vagy 10-20 képet csinálni, ami eléri a „viszonylag kinézek valahogy” kategóriát, és ritkán születik „bomba” kép, de ez van. Nem hiszem el, hogy nem tudsz otthon akár 50-et, 100-at kattintani, amikor amúgy jó formában vagy, és abból ne születne semmi, vagy valakit megkérni, hogy ilyen és ilyen tevékenység közben fotózzon már téged egy csomót, esetleg mondjuk ne az arcodon legyen a legnagyobb fókusz, ha az a máshogy kinéző.

2022. nov. 7. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!