Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire utalhat szerintetek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utalhat szerintetek, ha valaki 3-4 nap után egyszer csak visszaigazol facebook-on?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy azóta azért facebook-ozott az illető. 2022 van, legyünk reálisak. Maga a szitu egyébként annyi, hogy egy irodában dolgozom, és volt benn ez a hölgy az egyik kollegámnál, én ott ültem vele szemben az asztalnál, és direkt folyamat stíröltem, láttam, hogy olykor ő is felvette velem a szemontaktust. Nem csak rámpillantgatott, kifejezetten szemezett velem. Nagyon szép nő volt, persze az , hogy a szemembe nézett lehetett a közvetlenségének is a jele. Egyébként az a baj, hogy én 22 éves vagyok, a nő meg 40 körüli, és face-en vannak kinn családi képek is. Szerintetek be merjek nála próbálkozni? Picit fura, hogy ennyi idő után egyszer csak visszaigazolt.
2022. ápr. 3. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak ismerősöket gyűjt, vagy visszaigazolt, mert ismer valamelyest. Az, hogy 2022 van, még semmit nem jelent, van, hogy hetekig rá sem nézek a fb-ra, vagy csak megnézem, hogy értelmes üzenet jött-e.
2022. ápr. 3. 20:23
 2/14 A kérdező kommentje:
De ha reálisak akarunk lenni, akkor azóta már tuti volt fenn. Meg figyelem, mióta visszaigazoltam neki, azóta is szinte folyamat elérhető.
2022. ápr. 3. 20:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fura. Én naponta vagyok face-en, és hónapokkal később veszek észre bejelöléseket.
2022. ápr. 3. 20:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig jelzi. Pláne,ha nem is nézed minden nap, én van hogy egy hétig csak a messengert használom,magát a facet nem
2022. ápr. 3. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem van amikor ki se jelzi, csak ha gépen vagyok fent.
2022. ápr. 3. 20:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Semmire nem utal. Ha téged zavar a 20 év korkülönbség, akkor ne próbálkozz. Úgyis családos, nem fog komolyan venni.
2022. ápr. 3. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet csak nem számít neki ki mindenki van az ismerősei között. Szerintem semmi olyasmit ne lássál bele amit akarsz.
2022. ápr. 3. 20:43
 8/14 Noren1989 ***** válasza:
Ritkàn nézi az adott csatornàt.
2022. ápr. 3. 20:44
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Visszajelölt, mert ismerős voltál neki.... amint mondtad láthatott. De ne számíts semmire, mert szerintem az égadta világon semmit sem akar tőled. Max jólesett neki, hogy 40 évesen is bejön az ilyen kis mitugrászoknak mint te.
2022. ápr. 3. 20:48
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Túl gondolod. Nem mindeki él a facén, és nem nézi annyira, hogy van-e új ismerősnek jelölés. Ha nem akarsz nevetséges lenni, ne próbálkozz be. Egyrészt mert családja van, msrészt nagy valószínűséggel csak azért "szemezett", hogy mit nézel rajta.
2022. ápr. 3. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!