Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok fizikailag bàntalmazò kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Milyen volt és egyszeri utàn màr rendszeres lett? Kicsit félek2022. nov. 6. 22:08
11/28 anonim válasza:
10
Na és? Mindkettő megbocsáthatatlan.
12/28 A kérdező kommentje:
Nem egy sima pofon volt sajnos. Hanem ütlegelt ököllel pedig màr földre estem és húztam el magam onnan.Pròbàlok nem gondolni erre. Csak félek mindig.
2022. nov. 6. 22:27
13/28 anonim válasza:
12. Magyar fehér a férfi jól gondolom?korotok?
14/28 A kérdező kommentje:
Igen magyar. 25 és 29.
2022. nov. 6. 22:29
15/28 anonim válasza:
Ha egyszer megtette megteszi máskor is!
Nem félni kell, hanem tenni, ha mást nem költözz haza. Vannak segítő fórumok, pld. Nane, adnak tanácsot, hogy merre indulj, de akár tevőleg is tudnak segíteni.
16/28 anonim válasza:
Ha nagyon felsz akkor akihez legkozelebb alsz , koltozz hozza akar atmenetileg . Hidd el jobb ha megosztod ezt egy ismerossel .
17/28 A kérdező kommentje:
Ott nem lenne munkàm, azért is költöztem fel többek között mert ott semmi melò nem volt. A szüleim nem tudnak anyagilag segíteni.
2022. nov. 6. 22:35
18/28 anonim válasza:
Nőként mondom, mindegy az állás, azonnal pakolj és irány a 300 km-rel arrébb élő anyukád!
19/28 anonim válasza:
18. Jól írja. Van ami fontosabb és az a testi , lelki epseged jelenleg.
20/28 anonim válasza:
Ne érdekeljen, hogy mi lenne!
Ha megvert, az azonnali szakító ok. Minden jobb ennél. Nyilván kell keresni a lehetőségeket, társbérlet akár idegenekkel, de hazamenni a munkanélküliségbe is sokkal jobb, mint félni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!