Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja össze a tudatom az egész, mikor pedig boldog vagyok?
Figyelt kérdés
Elváltam 20 év boldogtalan házasság után. Gyorsan lett egy problémás kapcsolatom, 2 év után szakítottam, mikor is nagyon elegem lett. Rá 1-2 hónapra ismertem meg a mostani párom. Annyira egymásra találtunk, szerelem lett, hamar, hogy pár hét után összeköltöztünk. Nagyon jó minden, annyira elképesztően boldogok vagyunk együtt. De én ezt az egészet alig hiszem el. Mintha csak képzelném. Nézem őt, és nem vagyok benne biztos , hogy tényleg velem van. Mintha valami más tudatállapotba kerültem volna. Nehéz elmagyaráznom, mit is érzek igazán. Valahogy hagyom folyni az egészet, boldog vagyok, de mintha várnám, mikor derül ki, hogy csak képzelem az egészet, vagy kiderül valami, ami miatt összeomlik az egész... Pedig annyira jó vele, érzem, hogy nagyon szeret és mindent megtesz, hogy boldog legyek. De belül mélyen szkeptikus vagyok. Talán a rossz tapasztalataim miatt. Le lehet ezt vetkőzni? Volt valaki itt így?2022. nov. 6. 21:49
1/4 anonim válasza:
Idő. Ezt én is átéltem, 10 év rossz kapcsolat után életem szerelmével. Elég fura volt emiatt az eleje. Most már 9 éve együtt vagyunk, házasság-gyerekek, és most már teljesen normálisnak tekintem, hogy együtt vagyunk. De eleg sokáig tartott, mire magam mögött hagytam a rossz tapasztalatokat és elhittem, hogy ez tényleg velem történik. Igen, megcsináltuk, hidd csak el!
2/4 anonim válasza:
A csalódástól félsz. Sosem lehet tudni mi meddig tart, néha az erős kötelékek is megbomlanak.
3/4 A kérdező kommentje:
1#, de jó, hogy leírtad, köszönöm szépen. Megnyugtató.
2022. nov. 6. 22:27
4/4 anonim válasza:
Én dettó ugyanígy voltam a kapcsolatom elején. 4 hónapon át minden alkalommal mikor Vele voltam, azt éreztem bekattantam és hogy nem soká jön a pszichiáter, hogy felkeltsen és beadja a gyógyszert. Annyira jó vele, hogy képtelen voltam elhinni… Hamarabb gondoltam mindenféle mentális problémára, mint arra hogy én is lehetek boldog Valakivel.
Mint kiderült, valóban lehetek az, hiszen már lassan egy éve Vele vagyok. Néha eszembe jut most is, hogy megbolondultam, de már ritkán és nem is olyan intenzíven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!