Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kvàzi visszafejlödés egy férfi miatt te megtennéd ha nagyon bejön a férfi?
Eddig a màr ex pàrommal sajàt lakàsban éltünk amiben ö marad. Még nincs eldöntve a sorsa. Mivel hiteles az ingatlan azért én màr nemtudnék külön albérletet fizetni mivel a hitel felét àllom. Ezért csak a jelenlegi pàromhoz tudnék költözni de az a bökkenö ö a szüleivel él. Vagy maradhatok éppen a lakàsban de nem volna jò ötlet hosszabb tàvon így élni hiàba lenne külön szoba.
De màr megszoktam a külön önàllò életet ezzel kvàzi visszafejlödnék.
Az nem opciò, hogy ne fizessem a hitelt és hagyjam az ex pàromra mostantòl, mert akkor buknàm az eddigi közel 4 évet amit becsülettel kifizettem.
Kivagyok màr. Szegény ember új kapcsolatba se kezdjen mert ilyen nehézségek jönnek.
A közüzemi számlákat át kell íratni az új lakókra, amikor megírjátok a szerződést, így már az ő nevükre fognak jönni a továbbiak.
Plusz nem árt, ha kértek az új lakó(k)tól befogadási nyilatkozatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!