Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jött egy uj kollegina a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött egy uj kollegina a cégünkhöz 4 hónapja, és túl jól elvagyunk, megvan a szimpátia, viszont én azt hiszem szerelmes lettem. Ő foglalt, és szereti a párját. Hogyan tudom őt csak barátként kezelni? Hogy tudok kiszeretni belőle?

Figyelt kérdés
Ha van jó tippetek azt megköszönném.
2022. nov. 5. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Keress hibát benne, akár külsőt, akár belsőt. Ebből adódóan feltételezz róla olyan dolgokat, amiket semmiképp sem viselnél el vele kapcsolatban, sőt kimondottan visszataszítónak tartasz.
2022. nov. 5. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:

1

Köszönöm ez jó ötlet!!!

2022. nov. 5. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit érzel vele kapcsolatban?

Lehet ez csak fellangolas , szerelemhez több kell. (vagy ennyire könnyen lehet szerelmes lenni??? )

Kerüld ha tudod, foglald le magad próbálj ne mindig rajta kattogni.

2022. nov. 5. 21:26
 4/6 A kérdező kommentje:

3

Nem tudom hogy pontosan mi, lehet hogy csak jóbaráti hiányérzet, ez nála is megvan mert mondta.

Az a gond hogy, 70 % ban ő keres, próbálom kerülni, de akkor meg besértődik hogy hanyagolom vagy mi van? Úgyhogy fura.

2022. nov. 6. 06:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak jelei,hogy te is bejössz neki? Egészen biztos vagy benne,hogy szereti a párját?
2022. nov. 28. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:

5#

Igen, vannak jelei, csak szerintem már kiábrándult a párjából, de én is kezdem őt már csak barátként kezelni, úgy érzem. Elszálltak a rózsaszín felhők, de igy a kapcsolatunk ugyan olyan jó maradt szerintem, nem látok bele többet.

2022. nov. 29. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!