Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinel mit jelent az hogy "talalkozzunk es elmegyunk valamerre?"
Figyelt kérdés
Meg akarjuk ismerni egymast2022. nov. 2. 23:37
4/16 A kérdező kommentje:
Ez nem epp olyan mintha randira hivna
2022. nov. 2. 23:44
5/16 anonim válasza:
Nincs ötlete. Nem erőlteti meg magát. Nem fontos neki annyira, hogy külön
Ez a “majdcsak lesz valahogy” közömbösség.ösebben törje magát.
6/16 anonim válasza:
Szerintem randira hívás akart lenni, csak totál bénán megfogalmazva. Nekem ez így eléggé nem lenne szimpatikus
7/16 anonim válasza:
“Nem fontos neki annyira, hogy különösebben törje magát.
Ez a “majd sak lesz valahogyan” közömbösség.
Engem sértene. Menne vele a fene.
8/16 A kérdező kommentje:
Nekem ugy tunik mintha annyira ra erne hogy miert ne alapon talalkozik csak velem es nem azert mert annyira akarna
2022. nov. 2. 23:58
9/16 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta a párom és érdekes érdekeltem és tök jó program lett a végén! 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!