Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő sose szeretett igazán,igaz?
Barátok voltunk.Vagy hát,meg igazán az sem mert nem ismertük meg egymást egy év alatt igazán.
Izzott köztünk a levegő,hamar több lett belőle.
Eleinte csak össze jártunk,utána mindenféle helyre elvitt,meghívott,ajándékozott ezt azt.Az elején érdeklődő volt,utána csak magáról beszélt,sokszor éreztem azt hogy lehuz.
Aztán egy fél év után ahogy tartott ez az egész,megváltozott.
Megmaradtak a rossz szokásai de többet érdeklődött felőlem,és kíváncsi volt rám.
Ahogy rám nézett az mindent elárult.
De nem akart velem komoly kapcsolatot.
Írni ritkán írt.
Akkor is nagyon sok időbe telt,és nem a legkedvesebb módon válaszolt.
De én már láttam azt az énjét,aki szimpatikus volt,aki úgy tűnt mintha szeretne.
Aki megfogta az utcán a kezem,aki ha meglátott mosolygott,gyengéden csókolt.
Meg is az interneten láttam hogy össze vissza szivezgeti,meg kommentelgeti a lány ismerősei képét.
Legjobb barátnőjével 3 hétre elment nyaralni.
Ami gyanús volt.
Meg olyanokat írt a képei ala,hogy ő is nála fog kikötni :D nem tudom,talán ennyire felreiismertem?képtelen szeretni?annyira fáj ez az egész és az elengedés..miért csinálta ezt velem?miért töltött velem időt,és miért viselkedett így,ha közben több csaja is lehet ki tudja..
"Bár tudnám,hogy miért tette ezt velem,amikor akar az egészből egy normális kapcsolat lehetett volna"
Azért tette így, mert ILYEN TÍPUS. Tőle mást már ne várj:(
Jogos.Tanulni mindenképp tanultam belőle.
Csak ne fajna ennyire,és ne kéne állandóan látnom.
Egy szakot tanulunk,bár én munka mellett valószínű nem tudom végig csinálni,így legalább öt se kell látnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!