Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő sose szeretett igazán,igaz?
Barátok voltunk.Vagy hát,meg igazán az sem mert nem ismertük meg egymást egy év alatt igazán.
Izzott köztünk a levegő,hamar több lett belőle.
Eleinte csak össze jártunk,utána mindenféle helyre elvitt,meghívott,ajándékozott ezt azt.Az elején érdeklődő volt,utána csak magáról beszélt,sokszor éreztem azt hogy lehuz.
Aztán egy fél év után ahogy tartott ez az egész,megváltozott.
Megmaradtak a rossz szokásai de többet érdeklődött felőlem,és kíváncsi volt rám.
Ahogy rám nézett az mindent elárult.
De nem akart velem komoly kapcsolatot.
Írni ritkán írt.
Akkor is nagyon sok időbe telt,és nem a legkedvesebb módon válaszolt.
De én már láttam azt az énjét,aki szimpatikus volt,aki úgy tűnt mintha szeretne.
Aki megfogta az utcán a kezem,aki ha meglátott mosolygott,gyengéden csókolt.
Meg is az interneten láttam hogy össze vissza szivezgeti,meg kommentelgeti a lány ismerősei képét.
Legjobb barátnőjével 3 hétre elment nyaralni.
Ami gyanús volt.
Meg olyanokat írt a képei ala,hogy ő is nála fog kikötni :D nem tudom,talán ennyire felreiismertem?képtelen szeretni?annyira fáj ez az egész és az elengedés..miért csinálta ezt velem?miért töltött velem időt,és miért viselkedett így,ha közben több csaja is lehet ki tudja..
Csak kíváncsiságból: te mit adtál bele a kapcsolatba?
Szervezett programok, főzések, ajándékok stb.
Jó lenne ismerni mind a 2 oldalt...
Lelkileg ott voltam mellette.
Érdeklődtem felé folyamatosan,mindig az volt,amit ő akart,az sose lehetett amit én.
Ahogy hívott én ugrottam,mert szerettem.
Rengeteg szeretetet kapott tőlem,amit nem pénzzel lehet megvenni. :D.
Csak olyan rossz érzés.
Nem igenyem,hogy elhalmozzanak.Eleg lett volna,ha őszinte velem.
Ha elmondja mi van,és nem kerüli meg a kérdésem.
Szerettem volna vele együtt lenni,de így,hogy ritkán látom ki tudja mit csinál.
Eleinte sülve főve együtt voltunk.
Olyan mintha kitépték volna a lelkem.
Egyszer adott egyszer elvett(ezt most lelkileg értem)
Egyszer ugyereztem felemel mert úgy viselkedett,olyanokat mondott,egyszer meg úgy éreztem mintha az 0 önbizalmam lenne,és én lennék a legrosszabb ember.
Pedig én jót akartam neki.
Ha rossz napja volz ott voltam.
Ha beteg volt,mentem.
Az édesanyját is kedveltem.
Sajnos ezt le kell zárni így egy év után,tudom.
Csak fáj.
O 24 én 22.Egy éve ismerem,kb 7-8honapja tart ez.Mar többször próbáltam elengedni,letiltottam,kitöröltem,utána eljátszottam a gondolattal hogy én vagyok a hülye biztos.
Aztán mindent vissza csináltam.
Vagy ha nem én,valahogy vissza nyerte magát a kegyeimbe.
Bár tudnám,hogy miért tette ezt velem,amikor akar az egészből egy normális kapcsolat lehetett volna,mert tulajdonképpen össze illunk.
Hasonlóak vagyunk valahol,az érzelmi részt kivéve.
Nehéz lesz,de úgy gondolom hogy újra meg kell próbálni lezárni az egészet.
Kedves Kérdező!
Itt azon csúszott el a dolog, hogy nem ismered a férfi működését és elfelejtettél MÉRNI! Pont a lényeg maradt így le az első perctől kezdve. Ha egy férfi szeret és fontos vagy neki, akkor olyan dolgokat is megtesz miattad, ami neki kevésbé fontos, vagy komfortos. Ott nincsen érzelmi bizonytalanság, hanem bizony folyamatos udvarlás, nyomulás van. Egyszerűen ez a férfi téged sosem szeretett igazán, csak hasznos voltál neki. Női energia, gondoskodás, szex, amikor éppen arra volt szüksége. Úgy, hogy mellette semmi felelősséget és elkőteleződést nem vállalt, te pedig nem támasztottál igényeket, elvárásokat felé, mert pontosan érezted, hogy ez esetben -mivel igazán nem vagy neki fontos- le fog lépni.
Most szomorú és csalódott vagy, de én azt mondanám, legyen ez a tanulópénz, a jövőben soha többet ne menj bele olyan viszonyba, ahol nem mértél!
Most magadra figyelj, magadba fektess, kívül belül. Új hobbik, önismeret, külső belső megújulás és rengeteg tudatosság!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!