Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha bejelölöm azzal már jelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejelölöm azzal már jelet adok neki hogy ismerkedni szeretnék vele, es ha tetszem neki írni fog? Vagy ennyire nem egyertelmű? 23L

Figyelt kérdés

Kineztem magamnak valakit, nem ismerjuk egymast. Soha nem csinaltam ilyet de szeretnem bejelolni facebookon, beszelni szeretnek vele

De mik az opciok? Tenyleg nem tudom mert sosem csinaltam ilyet

Ha bejelolom es tetszem neki, akkor vajon irni fog mert erteni fogja hogy tetszik?

Vagy irjak is neki egy sziat , hogy egyertelmuve tegyem hogy beszelni akarok vele?

En csak a jelet szeretnem megadni, aztan ha tetszem neki atadom neki a hoditas szerepet, segitsetek hogyan mukodik ez?

En szivesen ra is irok, csak ha nagy ra az esely hogy irni fog jeloles utan akkor inkabb jobb lenne ha ugy inditanank, hogy o ir.

Szerintem elegge csajozos, de nem tudom online mennyire az

26 eves! En 22

2022. nov. 1. 00:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
11 Ha érett férfi, akkor pont annyit fog gondolni a jelölés mögé, mintha egy 40 éves faszi vagy egy 50 éves nő jelölte volna: semmit.
2022. nov. 1. 07:03
 12/13 anonim ***** válasza:
92%
Hát figyi. Én így szedtem össze a férjemet. Mondjuk én véletlenül jelöltem be teljesen ismeretlenül, mert összekevertem valakivel. (Csak a profilképe volt látható, és ott is árnyékban volt az arca, mert egy színpadon gitározott és lefelé nézett.) Mikor visszajelölt rámírt, és megkérdezte, honnan ismerjük egymást. Én elmondtam, hogy "bocsi, benéztem, máris töröllek, mert nem akartam egy random idegent bejelölni". Mondanom sem kell, hogy azonnal válaszolt, hogy "jajj, ha már így alakult, akár beszélhetnénk, meg találkozhatnánk". Szóval egy plusz pont arra, hogy ha szimpatikus vagy, akkor írni fog. De ha kényelmesebb számodra, írhatsz is egyből, nem hiszem, hogy komoly jelentősége lenne. Ha szimpatikus vagy neki, bármelyik opciónak örülni fog. Ha meg nem, akkor szintén mindegy.
2022. nov. 1. 07:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem is értem mire vársz.
2022. nov. 1. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!