Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Roma lányként nem mentem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma lányként nem mentem még férjhez, és azt vettem észre mindenki aki érdekelne már házas, nagyon elszomorít. Normális szingli romák ennyi idősen már nincsenek is? 23L

Figyelt kérdés

Mar banom hogy 18 evesen nem ismerkedtem, mert mostanra barki aki erdekel hazas..

Nagyon idegesit es elszomorit, de nem tudok mit tenni mar sajnos.

Az is a baj hogy kicsit idosebbek tetszenek, es azoknak meg fixen gyerekuk van mar.

Mivel nyugtassam meg magam? Tenyleg nagyon magam alatt vagyok..

Mindenki ferjhez ment, felesege lett en meg ugy voltam vele hogy haladni akarok az eletemben, nem leszek tipikus cigany aki 18 evesen ferjhez megy es gyereket szul.

De barcsak lenne inkabb egy tobb eves kapcsolatom, mint ez a helyzet amiben most vagyok

2022. okt. 31. 16:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

Én 22-évesen ismerkedtem meg a most már férjemmel, most leszek 28-éves, és roma nő vagyok.

Vannak még normális roma, és nem roma pasik is még, ne aggódj nem vagy 23-évesen se elkésve!

Mi pl még csak most próbálunk gyermeket vállalni, stabil anyagi alapokra, stabil több éves kapcsolat után.

Nincs azzal semmi baj, hogy roma vagy. Azzal sem volt, hogy én az vagyok, rettentő sok pasinak tetszettem, és az én férjem magyar származású csak neki tudod, megtanították hogy nem szabad rasszistának lenni. :)

Azok a férfiak akiket említettél szélhámosok, tehát ne is sajnáld hogy nem jött össze.

Összefog jönni egy normális kapcsolat, csak ismerkedj, legyen egy hobbid, kösd le magad valamivel. Ha van önbizalmad és kiépített normális életed, könyebben fogod kezelni is a felmerülő problémákat, illetve könyebben is tudsz majd ismerkedni.

Egyébként engem rettenetesen sokszor ítéltek meg a származásom miatt tévesen, álltalaban első látásra (mármint nem a pasik kapcsolat szempontból, csak úgy bármikor, bárki) elítéltek a bőröm miatt, majd aztán ha elkezdtem beszélni, megnyílni, rájöttek hogy téves előítélet volt. Manapság, mivel felnőtt nővé értem elegánsan öltözködöm, és hiába barna a bőrőm sokan nem is "jönnek rá" hogy cigány származású vagyok, és a jelenlétemben kezdik el a cigány származású embereket szídni, és mikor én ezt elítélem és elmondom hogy én is roma vagyok, álltalaban magukba szállnak ezek az emberek... Hogy ők nem is ismernek igazán cigány embereket, és lehet tévesen ítélt meg egy egész népcsoportot.

2022. okt. 31. 17:48
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, szerintem amire te gondolsz, az a gádzsÓ. Nem cigány férfi, azt jelenti.
2022. okt. 31. 18:19
 23/26 anonim ***** válasza:
2022. okt. 31. 18:27
 24/26 anonim ***** válasza:
92%
Tanulj, dolgozz, élj a hobbidnak és legyél önálló, ne függj senkitől.Ennyi idősen még ezek foglalkoztassanak elsősorban.Nagyon fiatal Vagy még, nem késtél le semmiről.
2022. okt. 31. 19:06
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Meg csak 23 vagy, majd eljon a te herceged is.

Amúgy meg attól, hogy valaki meghazasodott egyáltalán nem jelenti azt, hogy boldog is... pl. hogy olyan férfiak akartak veled "kapcsolatot" akik házasságban gyerekekkel élnek.

Mint az utolsó írta nem maradtál le semmiről, meglasd eljon a Nagy Ő! :)

(Különben minél jobban akarod annál jobban nem fog osszejonni, csak szólok!)

2022. okt. 31. 19:13
 26/26 anonim ***** válasza:
76%

Jaj en nekem volt egy roma ferjem mar elhagytam, veled egy idos vagyok pont, bar en magyar lany vagyok de megertelek 😅

Ismerkedjel fiatalabbakkal vagy szinten elvaltakkal bar ott lehetnek problemak de na, ilyen az elet

Sok szerencset nekunk 😂🤌🏼

2022. nov. 17. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!