Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Visszajelölnétek facen egy olyan srácot aki a profilképén egy bömös előtt pózol?
Arcmemoriám jó, ha nem ismerem nem jelölöm vissza.
Az ilyen gyúros képes majmokat amúgy se csípem, a BMW meg egy fos...
N 30
Alapvetően nem, mert az ilyen emberek általában mutatnak egy tendenciát...
De mindig vannak kivételek. Egy jó darabig szerelmes voltam egy srácba, aki nagyon okos, nagyon intelligens, normális, kedves, nem volt sose pózer és nem volt soha olyan tipikus bmw-s bunkó.
De volt 1-2 olyan képe ahol az autó előtt állt/ült. Azok ízléses képek voltak, egyik sem az a suttyó, lerúgott bmw-s pózolós kép ami tipikusan taszító.
Na, érte oda voltam. De egy a kevesek közül.
Szóval ebből csak azt akarom kihozni, hogy az előítéleteket érdemes sokszor félrerakni és nyitottnak lenni.
Igen.
Nem a tàrgyai dolgai szàmítanak hanem ö maga.
Én eddig azt hittem az bömbös.
Ismerőst jelölök csak vissza. Ha ismerem, akkor visszajelölöm a pózert is, az ilyenek képein meg kommentjein legalább lehet röhögni. Az értelmes ismerőseim uncsik, mert van annyi eszük, hogy semmit nem osztanak meg. Az eccerű emberek posztjai üde színfoltok a falamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!