Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ezek szerint sok ilyen holgy van? Es miert csinaljak ezt? Ez ilyen mentalis problema naluk?
Sok olyan holgyel talakoztam mar ,akiknek az olyan palik jonnek be ,akiknek ki lognak a 20000-esek a zsebukbol, es tenyleg nem a belso szamit,es ez rosszul szokott esni.
Szoktam hallgatni (Killakikitt, Gwm,Kkevin) zeneket , es ok is , arrol repelnek, hogy ez valos dolog, persze vannak penzert szexelo holgyek , de intenziven sok van..
Van ilyen is meg olyan is. A normális nőket nem a lóvé érdekli hanem hogy érzelmileg mit tudsz nyújtani. Szereted, tiszteled vele tervezel. Akit a pénz érdekel attól ne várj mást vagy többet azt a pénzed érdekli.
Egyszer az egyik srác jóképű pénzed nekem panaszolta hogy minden nő ilyen blabla és hogy a nőket csak az érdekli. Aztán megkérdeztem miért téged mi érdekel?? Te tudsz mást nyújtani ? Te nem kifejezetten ezeket a nőket keresed? Dehogynem. Akkor mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!