Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idősebb férfiak tetszenek nekem?
17 éves vagyok, és egyszerűen képtelen vagyok még csak ránézni is a velem egyidős fiúkra. Mindig is a látszólag idősebb férfiak tetszettek nekem, és fogalmam sincs miért van ez. Volt egy 34 éves férfi, akivel nagyon sokáig beszélgettem, és nem bántam meg egyetlen egy percét sem, mert nagyon jó volt vele időt tölteni és beszélgetni. Viszont azért mostmár elgondolkodom néha azon, hogy ennek vajon mi lehet az oka. Próbáltam már velem egykorú fiúkkal beszélgetni, akár a suliban, vagy bulikban ha esetleg pár odajött hozzám, de már a gondolatától is elkapott a hányinger, és képtelen voltam velük bármit is kezdeni. A szüleim erről semmit nem tudnak, talán erről még nem is beszéltem senkinek, és most érzem azt, hogy segítséget kéne kérnem. Esetleg van itt olyan, aki az én cipőmben jár? :( Vagy talán aki tud erre magyarázatot adni?
Előre is köszönöm szépen mindenkinek, aki ellát hasznos válaszokkal! :*
Szerintem 30-35 férfi sokkal vonzóbb, ferfiasabb, érettebb, tapasztaltabb mint a 20 éves kisfiúk.
De hát izlesek és pofonok.
#11 szeretnéd te azt hinni, hogy érettebbek. Nem véletlen tartja a mondás, hogy a férfiak sosem nőnek fel, de majd te is rájössz. Csak anyagilag már jobban állnak (már aki), ennyi a különbség.
Az meg, hogy már többet szexeltek, egyáltalán nem jelenti azt, hogy jobbak is az ágyban. Nekem a legjobb partnereim 18-22 évesek voltak. A 30 felettiek már lusták, mindig azt várták, hogy én lovagoljak. Csak az kivétel ez alól, aki rendszeresen sportol.
Érettebb, tapasztaltabb nem szex terén értettem, hanem maga a világról, életről kialakitott kép másabb, mert valamit csak atelt már.
De egyetértek nem mindegyikre érvényes, habár ezt nem is állítottam! :)
Kérdező:
"Miért csak az idősebb férfiak tetszenek nekem?"
Lehet apakomplexus, vagy egyszerűen azt hiszed amit én írtam le általánosban róluk, de vigyázz mert van benne igazság, amit az előttem szóló írt, némelyik meg 40 éves korában is kB 15 éves kisfiú szintjén van. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!