Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam neki szöktessen meg, azt hiszi csak muszájból akarok vele lenni. Azóta nem beszélünk.Mit tegyek hogy újra beszéljünk?
Ismerkedtunk, o kint volt kulfoldon. Teljesen megbabonaztunk egymast még igy is hogy nem is talalkoztunk. Biztos voltunk benne hogy egyutt leszunk, es alig vartuk hogy talalkozzunk, vagy o jott volna haza vagy en ki hozza hogy tudjunk talalkozni. Annyira ereztuk hogy egyutt kell lennunk hogy azt tervezte hogy intez nekem munkat ami ad szallast, o is szallon van, aztan par honap mulva osszekoltozunk.
A szomszed faluban lakik o is itt nott fel es en is, a falunkban van egy kocsma regen amikor még itthon lakott jart oda sorozni, apa is jart oda, tudja hogy az apam alkoholista de csak koszono viszonyban vannak. Es elkovettem azt a hibat, hogy elmondtam neki hogy rossz nekem itthon, nem szeretnek itt lenni es hogy nem igazan vagyok jo viszonyban a csaladommal.
Gyozkodott hogy menjek ki hozza en inkabb, mert egyszerubb mint az hogy o hazsjojjon, aztan ha tetszik nekem ott akkor szerez nekem munkat es ott maradok. Mar a telekocsit intezte nekem egy ismerose vitt volna ki, mindent elterveztunk. En mar elovettem a borondoket ed keszultem, pakolgattam. Sokat gondolkoztam de mondtam neki hogy oke benne vagyok de en csak ugy megyek hogy itthon nem szolok senkinek sem hogy hol vagyok.
Nem tetszett neki ez a dolog, es irta hogy mivan ha kerestetni fognak, es hogy nem akar fajdalmat okozni a csaladomnak.
Aztan en sajnos, megkertem ra hogy szoktessen meg..azt volt erre a kerdese hogy " akkor csak muszajbol lennel velem" , mire en irtam hogy nem. De ha ugyis ott leszek vele, akkor en igy szeretnem ezt az egeszet hogy megszoktet engem. Ami az jelenti hogy haza jott volna ertem, en osszepakoltam volna, es elmegyunk, ugy, hogy nem szolok itthon senkinek. Kicsit rosszul esett a kerdese, es ereztem hogy baj van de
tisztaztuk a dolgot, es azt irta aludjak ra egyet, de ha tenyleg ezt szeretnem akkor megteszi.
Masnap amikor utoljara beszeltunk, ugyanugy terveztunk ilyesmi, de azert ereztem hogy valami baj van. Irta hogy nem szeretne hogy szo nelkul menjek el vele, mert mivan ha kerestetni fognak a rendorsegen vagy ki megyek es nem tetszik nekem ott, mi lesz velem ha haza akarok jonni. En irtam akkor is hogy senkinek nem szeretnek szolni..
Roma csalad vagyunk, ok magyarok.
Az nap beszeltunk utoljara, probaltam utana még irni neki de semmire nem reagalt.
Tudom hogy hibaztam.
Szerintem vagy az van benne hogy nem akar megszoktetni, mert fel hogy mi lesz es tul nagy feleloseg szamara
Vagy az, hogy ki akarom hasznalni es igy akarok elkerulni innen rajta keresztul, mikozben nem is ot akarom. Pedig ez nem igaz. Ha itthon lenne a szomszed faluban, es segedmunkas lenne akkor is megszoktem volna vele.
Tudom hogy orultseg, de en megtettem volna, kulfoldre is es a szomszed faluba is
Azota nem beszelunk..biztos vagyok benne hogy ez a szoktetes dolog a baja, mert azota lett mas amint arrol volt szo hogy en senkinrk nem szolnek itthon hogy ki megyek kulfoldre es hogy szoktessen meg.
De nekem nem szamit hogy kulfoldon vagy a szomszed faluban csak lassam, halljam a hangjat ..
Ha o ezt elkonyvelte magaban hogy ki akarom hasznalni, vagy azt hogy nincs szuksege a bajra ( csaladi problemak, rendorsegi kerestetes) akkor mar soha nem fog velem szoba alni? Ne is probaljak meg keresni?
A tortenet alapjan mit gondoltok, az a baj amire en gondolok?
Fantasztikus ember lehetsz, de ettől még kifoghatsz agyhalottakat.
Attól még, hogy van benned együttérzés, meg szeretsz valakit, csúnyán ráfaraghatsz, mert a másik egy lelketlen idióta. Engem is tettek már tönkre lelkileg, de csak erősebb leszel, ezek a bohócok meg úgyis visszakapják idővel amit okoztak, nem is kicsit. Bármilyen szociális érzetű is vagy, a mai világban azt veszed észre, hogy nem érdemes mások hülyeségével foglalkozni. Ha akarja, úgyis megkeresi magának azt a problémát máshol. Minél értelmesebb embert fogsz ki, annál jobb!
Amúgy most lesz az ünnepük, október 31. 🎃🕯️
“Roma csalad vagyunk, ok magyarok”
Hülye lesz egy roma krimibe beleugrani. Aztán mennének utánad, őt meg kicsit megkéselnék.
Igaza van.
Hogyne!
Mennél bele a világba, vegyen magához, tartson el, a munkád bizonytalan.
Aztán csődüljön oda a pereputtyod is “látogatóba”?!
Még mit nem!
1. A barom nő ! Megérdemlik egymást !
Kérdező : ha nem jó a kapcsolatod a családdal mit számít a roma tradició ? Hagyd el az egész örültséget .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!