Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 eves fiutol ne is varjam hogy kezdemenyezni fog nalam? Nem is gondolja hogy tetszik nekem? 22L
Nem tudom erzi e hogy tetszik e, mert csak a buszon szoktuk egymast latni. Mindig latom hogy nez, teljesen mas tekintettel mint amikor pl a haverjara nez vagy mas nore.
Biztos hogy tetszem neki, de egyertelmunek tartom hogy nem fog kezdemenyezni. Szerintem nem is gondolna hogy tetszik nekem, en 22 eves vagyok.
Csak a buszon szoktam latni de van egy csomo hely nem tudok leulni melle, mert nagyon gaz lenne.
Mit tegyek?
Engem 23 évesen a 18 éves srácok röhögve leöregeztek.
Holott 190 es pasik meg minden..
Ja es nem látszott rajtam a kor. Azaz kezdeményezett az egyik de közöltem a korom. Es kuncogás lett belole a haverjaival.
Gyerekek még a 18 éves srácok
17 évesen nekem is hú meg há voltak a huszonévesek.
Oriási a különbség még ilyenkor.
Ahogy írják is a kezdeményezés esélye igencsak kevés,
Ha szeretnél tőle valamit, neked maradt az érte tevés.
Valószínű félhet kicsit a srác főleg ha érettnek lát,
Ezért attól tart előtted csak leegetné magát.
Hajrá vesd be magad legközelebb nála,
Nehogy a kihagyott lehetőség később legyen bánva. :)
Mibt amikor 40 esek ugranak a diakokra. Add elő a tanito milfot:D
Ugyis konnyen csavarhatók megvezethetők még.
Én is tettem fel hasonló kérdést, pár évvel idősebb is vagyok, mint te, de nekem azt írták, hogy lépjek én, ennyi idős srácnak elérhetetlennek tűnik egy pár évvel idősebb lány.
Amúgy... Honnan tudod, hogy hogyan néz más lányokra??? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!