Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az ember ketszer ugyanabba szerelmes?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 07:17
11/16 anonim válasza:
Én efektíve egy adott szerelemre értettem. Nrm az első hanem akkor amikor évekig együtt vagy valakivel és kicsit csökken, el is múlik és ezek után képes újra szerelembe esni ugyan abba az emberbe. :)
12/16 anonim válasza:
De miért múlna el? Vagy ha elmúlik mitől jönne vissza?
Nekem ezt nehéz elképzelni , de lehet van ilyen.
13/16 anonim válasza:
Azért múlik el mert felszívodik az a hormon amitől a szerelmet érzed, nagyon erős szeretet lesz. Újra termelődik egy bizonyos idő elteltével amikor is kiváltja egy adott pillanat. Az akármi lehet. :)
15/16 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyen, de lehet nem voltam még igazán szerelmes. 🤷♀️
16/16 anonim válasza:
van aki azt hiszi elmúlott mert már nem olyan bizsergő érzés aztán szakít a másikkal, eltelik egy kis idő és újra érzi magában a vágyódást.. ez azért van mert valójában sosem engedte el de ösztönösen vágyott egy újabb érzésre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!