Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet az ember ketszer ugyanab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az ember ketszer ugyanabba szerelmes?

Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 07:17
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
36%
Lehet, persze.
2022. okt. 27. 07:21
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

En szinte minden exemet tudnám ma is szeretni ha járnánk

(Leszámítva egyet kettőt)

3/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet. Olyan lehet h szerelmes voltál mindig is belé, csak egy időben elnyomod, majd újra előengeded. Vagy szerelmes voltál, de elmúlt...
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Igen, tegnap meg ma, holnap kitudja már...
2022. okt. 27. 07:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok, mint kettes. A "kémia" most is meglenne az exeimmel, csak már az eszem tudja, hogy miért nem működött, hova vezetett és ezért nem éri meg. De nem látom őket másnak vagy idegennek.
2022. okt. 27. 08:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg mindenki változik az élete során. Az alapszemélyiség megmarad, de elvileg személyiségfejlődésen kellene átmenni mindenkinek ahogy idősödik (sajnos valaki inkább visszafejlődik).

Ilyen alapon akár kétszer is beleszerethetünk ugyanabba az emberbe, ha újra megtetszik a személyisége "egy jobb verzióban 2.0". :D

Elvileg a házasságoknak is ezen kellene alapulni, hogy az évtizedek alatt amit együtt töltötök, mindig újra és újra bele kellene szeretni a társadba. Ő is fejlődik, te is fejlődsz, és újra beleszeretsz abban a fázisban ahol éppen tartotok. Így lenne igazán jó és hosszú egy házasság.

Nah, ez az ami nem szokott a valóságban megvalósulni, mert ez csak nagyon kevés párnak sikerül, inkább egy másik emberbe szoktak beleszeretni, nem a házastársukba.

2022. okt. 27. 08:45
 7/16 anonim ***** válasza:
6-os! Egyetértek veled!
2022. okt. 27. 09:41
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
a szép emberekbe vagy az átlagosnál szebbekbe nem nehéz bele szeretni szerintem.
2022. okt. 27. 12:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap vagy azelőtt itt vitatkoztak a fenti egyedek miután írtam, hogy pár évente szívódnak fel azok a hormonok és blabla..erre egy okoska írta, hogy nem, csak az újdonság varázsa képes erre az újjab hormon termelődésre, hogy szerelembe esgessen az ember. Vitába száltam és örömmel olvastam, hogy nem csak Én vagyok ezen a véleményen, hogy IGEN. ÚJRA és újra ugyan abba :)
2022. okt. 27. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy az "első szerelemnek" miért lett vége.

Ha csalódás miatt akkor szerintem már nem. Ha egyéb más okból kifolyólag akkor talán de még akkor is lehet hogy elmúltak teljesen az érzések.

2022. okt. 27. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!