Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mire gondolhat ilyenkor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolhat ilyenkor egy férfi?

Figyelt kérdés

Pár hónapja beszélgetek egy férfivel. Ismerjük egymást személyesen is,viszont eddig nem nagyon kommunikáltunk,inkább csak látásból ismerjük egymást.

Pár hónapja rám írt,elkezdtünk beszélgetni. Minden nap beszélünk,mindeféléről. Nagy az összhang közöttünk,a kémia is működik vágyunk egymásra.

A kérdésem az lenne,hogy ha olyanokat mond egy férfi,hogy fontos vagyok neki,kedves vagyok számára,mindig gondol rám stb az valójában úgy is lehet?

Tudom,hogy buta kérdés de ennyi év után sem sikerült kiismernem a férfiakat. Nem szeretném beleélni magamat semmibe sem.

Köszi ha válaszoltok!

2022. okt. 25. 11:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen ebben lehet valami. Szerintem ő nagyon is tudja mit kell mondani egy nőnek.
2022. okt. 25. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Van benne akarat, hogy szeretne téged, de kissé bizonytalan, így nem mer nagyon lépni.
2022. okt. 25. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
mindaddig amig egy nő nem tudja mit akar, és ezt a férfi megérzi, addig csak egy irányitott személy leszel, aki azt teszi amit a másik akar...jó ez neked?
2022. okt. 26. 08:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Én tudom mit akarok :) nagyon is
2022. okt. 26. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!