Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen korosztályban mennyire zavar ha fiatalabb a fiú?
Amit tudni kell rólam, fiú vagyok, 21 éves.
Megismertem egy lányt és azóta csak rá gondolok, szerelmes lettem. Eddig egyszer találkoztunk(amikor megismertem), ott volt a legjobb barátnője is, szóval őt is megismertem kicsit. Azóta elkezdtünk beszélni messengeren, ő volt az aki először rám írt, ha írok szinte majdhogynem azonnal válaszol, tartalmasan, hosszan, viszont nem tudom eldönteni, hogy ő is ilyen formában érdeklődik irántam, mint én iránta vagy csak barátkozni akar. Egyébként ő idősebb nálam 3 évvel, ezért is félek attól hogy esetlegesen mit reagálna ha elhívnám randira. Gondoltam arra hogy a barátnőjére ráírok és megkérdezem hogy beszélt-e neki rólam, de mivel legjobb barátnők gondolom rögtön elmondaná neki hogy érdeklődöm és nemtudom hogy ez a lányra milyen benyomást keltene rólam.
Kérdéseim a lányokhoz:
Ilyen korosztályban mennyire zavar ha fiatalabb a fiú?
Ha a fiú a barátnődön keresztül szeretne információt szerezni, mi lenne a véleményed róla?
Rossz véleménnyel lennék.
Izlés kérdése van akinek igen van akinek nem
Ez teljesen egyénfüggő. Én alapvetően a fiatalabb nőkre bukok (most 40 vagyok, és 26 éves barátnőm van), de egyetemen jártam egy 3 évvel idősebb lánnyal.
Ne kövesd el azt a hibát, hogy meg sem próbálsz valamit, de már - mások véleménye, sztereotípiák, stb. miatt - a kezdete előtt önként elhasalsz!
Én úgy vagyok vele, hogy aki akar tőlem valamit, az velem kommunikáljon.
Egyébként nálunk is így volt a felállás, pontosabban 3,5 évvel fiatalabb a párom. Nem volt még 21 amikor összejöttünk, csak 1,5 hónappal később töltötte be. Én meg 24 éves voltam.
Egymásba szerettünk és kész, egyikünket se érdekelte az a pár év. 1,5 év múlva mi össze is házasodtunk. Most már 12,5 éve együtt vagyunk😊❤️36/N
Miii nekunk is pont 3.5 év (napra pontosan) :o
4 es voltam
Pont 21 éves lány vagyok. Múlt héten randiztam egy sráccal, kiderült hogy csak 30 éves (előtte nagyon bejött nekem) és így annyira már nem tetszik a dolog, nagyon fiatalnak tartom, engem nagyon zavar ez. Nincs meg még a kellő egzisztenciája, nem is biztos hogy el tudna pl tartani ha összejönnék vele.
De azért ne add fel kérdező. Ne a parkapcsolatra fókuszálj hanem a saját életedet futtasd be elsőnek, aztán 35-40 éves korodra bárkit megkaphatsz. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!