Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább? Van tovább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Van tovább? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
40-es elvált nő, egy kamasz fiúval. 18 éve ismerem. Kedveltem az első pillanattól, munkahelyi ismeretség, én végzős főiskolás voltam, ő (csak 2 évvel idősebb nálam) akkoriban került a környékre a vőlegényével. Férjhez ment, gyereket szült, én közben a család barátja lettem. Az évek múlásával fokozatosan beleszerettem és maradtam a kedves, jópofa (fogadott) családtag, aki időről-időre felbukkan és színesíti a családi alkalmakat. A szürke hétköznapok, az anyagiak és egy csomó (általam sem teljesen ismert) körülmény miatt a házasság tönkrement. Válás. A kialakult helyzetet én sem tudtam normálisan kezelni, titokban arra számítottam hogy a nő egyenesen a karjaimba repül, de szolidaritást éreztem a férjjel is aki tagadhatatlanul sok áldozatot hozott a családjáért. A nő elkezdett új támaszt keresni, tudtommal több sikertelen próba volt. Jelenleg egyedül van, legalábbis mostanáig biztos voltam benne. 19 szilveszterén tréfásan megjegyeztem a telefonban, hogy randiznunk kellene. Totálisan oda voltam érte, teljesen be voltam tojva és több-kevesebb bosszúvágy is munkált bennem. Tudom, ez nagyon gáz, rettenetesen szégyellem, de így teljes az igazság. Az elmúlt évek egy furcsa bújócskával teltek. Néha telefon, sms, mail, a gyereknek természetesen az időszakosan járó figyelmességek. A nő részéről főleg a kovid alatt és után számomra is érthető megjegyzések. Bennem a vágy a félelem és a bosszú beteges keveréke. Tudom, hogy gáz! Most bevallottam neki, hogy szeretem (sms, távirati stílusban, igen ez is gáz!). Eltanácsolt. Két napos továbbképzésen együtt, az elején és a végén odamentem hozzá, beszéltünk, megöleltem de közben elkerültem. Körben ültünk, egész nap szemezhettünk volna. A továbbképzés után bocsánatkérő mailt írtam, válaszában elmondta hogy volt idő amikor ő sem volt közömbös irántam, talán ő is bizonytalankodott és játszott (ahogy én) egy kicsit. Abban maradtunk hogy szeretjük egymást, de ebből már nem lesz semmi. Bocsánat hogy ennyire hosszú, majdnem 20 évet képtelenség elmesélni. Kétségbe vagyok esve! Mit tegyek? Totális offenzíva? Vagy csendben legyek jelen várva a pillanatra amikor még lehet egy dobásom? Egyáltalán lehet még dobásom? Bölcs és értelmes véleményekere, javaslatokra számítok! (Hogy kegyetlenül elszúrtam és hülye balfék vagyok, magamtól is tudom.)
2022. okt. 22. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tesó, erre nem fogsz bölcs és értelmes véleményeket kapni, ebből a leírásból úgy látszik, hogy 20 évet elcsesztél az életedből és még legalább 10-et hajlandó lennél.
2022. okt. 22. 16:49
 2/3 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
Kérdező, nem lehet úgy élni, hogy titokban vagy tök nyíltan vársz valakire/valamire, amiről fogalmad sincs, hogy be fog-e következni. Ez nem csak azért lüke dolog, mert lehet, hogy sose jön össze, hanem azért is, mert megakadályozza azt is, hogy mással összejöjjön. Szerintem így tovább: még egy őszinte beszélgetés( ha ő is hajlandó rá) aminek az a lényege, hogy tutira szeretitek-e egymást mindketten, őszintén, játszmázás nélkül? Ha igen, akkor miért érzitek, hogy'ebből már nem lesz semmi.'? Ha ez után a beszélgetés után is így érzitek, hogy 'nem lesz semmi', akkor engedd el azzal, hogy elmondod neki: Te most maximálisan nyitott lennél a kapcsolatra, de érted, hogy ő nem. De ha változna nála bármi, akkor kéred, hogy nyíltan, öszintén jelezze... És ezután meg éld az életedet úgy, mintha a nő nem is lenne! Ismerkedj, találkozz mással, és sose mérlegeld, hogy ha ezt teszed vagy azt teszed, akkor az hogyan befolyásolja a nővel a kapcsolatodat? Ugyanis nincs vele kapcsolatod, tedd, amit jólesik!
2022. okt. 22. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm az észrevételeket! 2-es egyre erősebb bennem is a szándék, hogy még egyszer szemtől-szembe beszéljünk. Kérdés, hogy Ő akarja-e...
2022. okt. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!