Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit szeretne tőlem a srác?többi lent.
Egy éve ismerkedtünk meg a sok csalódás miatt megbeszéltük,hogy csak jól érezzük magunkat egymással,ami jó is volt.
Aztán ezek a dolgok komolyabbra fordultak.
Programoztunk együtt,többször nála aludtam vagy napokat nála töltöttem úgy,hogy alig tudtam elindulni tőle,mert vissza rántott hogy maradjak még.
Szinte mindennap csináltunk valamit,és én kezdtem többet érezni,de rajta is láttam,hogy máshogy viselkedik velem mint az elején.Jobban érdeklődött.
Elkezdtem azon gondolkozni,hogy vajon van-e neki más,vagy bízhatok-e benne?
Igazából kicsit toxikus a kapcsolatunk mert gyakran tesz bántó megjegyzéseket,amiket nem is tudok mire vélni.
Alapjáraton szerintem jó ember,meg én mindig ott vagyok neki ha baj van,de valamiért mindig belemrug egyet.
Szeretek vele lenni még ennek ellenére is,mert tudom milyen a másik énje..
Beszélget más lányokkal és vannak lány barátai,de csak remélni tudom,hogy barátok.
Hoztam egy rossz döntést nem régiben.
Iszonyatosan megbántott,és emiatt részegen "megcsaltam".
Nem számít megcsalasnak,hisz nem vagyunk együtt.
Elmondtam neki ,és kinevetett,hogy azt csinálok amit akarok,ha vele jobban érzem magam legyek vele.
Konkrétan nem érdekelte.
Összevesztünk.
Utána meg jött azzal hogy alapozzon rám,ha nem lehet bennem bízni?
Most akkor nem értettem mi van.
Minek akar bennem bízni,ha azt csinálok elmondása szerint amit akarok.
Borzaszto szarul érzem magam azóta,viszont tényleg be kellene látnom hogy mérgező a mi kapcsolatunk hiába vannak jó dolgok benne.
Egyszerűen semmit nem lehet vele megbeszélni ,kikerüli a kerdest.
Én pedig mindig ugrok,amikor ír,mert kedvelem
Őt is,és a családját is.
Nem tudom hogy miért csinálja ezt,ha nem akart ebből az egészből többet miért tervezett,csinált velem állandóan valamit.hanyagolva ezzel a barátait?
O se tudja mit akar, es kar ra varnod. Voltam ugyanilyen toxikus szrban, pontosan tudom milyen. Azert bant meg teged folyton, es azert ilyen felemas az egesz viselkedese, mert sajat magaval vannak gondjai amiken te nem tudsz segiteni. Szeretne veled lenni, de kozben sokszor ugy erzi, nem vagy eleg neki. Mast is akar, vagy epp jobbat nalad - amivel feltuningolhatja az egojat. Kozben pedig jo lenne neki az a stabilitas is, amit veled el meg.
Ha vannak erzelmeid, hagyd ott minel hamarabb. Most is mar megbant teged, es ez csak egyre rosszabb lesz. Hiaba hiszed hogy meg fog valtozni, belole sosem lesz normalis kapcsolatra kepes ember. Ha be is adja a derekat, hogy csak veled legyen, folyton bantani fog a beszologatasaival. O nem tud ugy szeretni mint te. O csak magat szereti igazan.
Egyrészt ha akarsz tőle valamit, miért fekszel le mással :D totál megbízhatatlan vagy számomra.
Másrészt tényleg toxikusnak néz ki az egész.
3. Milyen nyelven programozók? Csatlakoznék ha lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!