Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok folyton rá?
Figyelt kérdés
Nagyon vonzódom egyik munkatársamhoz és nagyon sokat gondolok rá, pedig az igazság az, hogy nem ismerjük egymást. Soha nem beszéltünk, mivel nem dolgozunk közvetlenül egy irodában és munka kapcsán sem volt még rá alkalom hogy beszéljünk, de sokszor összefutunk a folyosón vagy az utcán a munkahely körül és többször is figyeltük egymást. Nekem nagyon bejön a srác (külsőre legalábbis), de mivel nem ismerjük egymást, azt se tudom milyen ember, milyen dolgok érdeklik, mivel szeret foglalkozni a szabadidejében, stb., nem értem miért gondolok rá ilyen sokszor.. már párszor álmodtam is róla 😅 az teljesen kizárt hogy én beszélgetést kezdeményezzek vele, mivel nagyon szégyenlős vagyok... mit tegyek szerintetek? 😔2022. okt. 18. 09:34
1/1 anonim válasza:
Ez nem tini kategória inkább? Egyértelműen plátói szerelmet táplálsz iránta. Elegyedj vele szóba, mást aligha tudsz tenni, jelöld be közösségi médiában stb. Ha kölcsönös a vonzalom, akkor úgyis haladni fog a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!